Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 29 Temmuz 2016, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 4508 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’nde demokrasi nöbeti sürüyor

Kırklareli'nde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.
Kırklareli’nde demokrasi nöbeti sürüyor

Vilayet Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti"nde vatandaşlar, ellerinde bayraklarla "Recep Tayyip Erdoğan", ''Darbeye hayır" ve ''Kırklareli burada darbeciler nerede'' şeklinde sloganlar attı.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz de meydana gelerek vatandaşları selamladı. Köy ve belde muhtarları da demokrasi nöbetine katılarak, vatandaşlara destek verdi.

Çoğunluğu Roman vatandaşlardan oluşan Grup Tekbir, sahneye çıkarak ilahiler seslendirdi.

Çiler, burada yaptığı konuşmada, demokrasi nöbetlerinin devam ettiğini söyledi.

Vatandaşların vatanına, milletine, ülkesine sahip çıkarak demokrasi nöbetlerini yılmadan sürdürdüğünü aktaran Çiler, Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu ifade etti.

Türkiye'yi yıkmaya hiçbir gücün yetmeyeceğini belirten Çiler, Türkiye'ye darbe vurmak isteyen hainlerin, vatandaşların da desteği ile kısa sürede bastırıldığını anımsattı.

Alper Çiler, Türk milletinin 15 Temmuz gecesi din, dil, ırk ve mezhep ayırt etmeksizin birlik olarak sokaklarda tanların önünde durmasıyla dünyaya güzel bir ders verdiğini bildirdi.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek