HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 26 Temmuz 2016, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 1745 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitim Bir-Sen’den kınama

Eğitim Bir-Sen Lüleburgaz İlçe Başkanı Mehmet Şanlıer, beraberindeki İlçe Yönetimi üyeleri ile birlikte Gazetemizi ziyaret edip kalkışma olaylarını kınadıklarını belirtti.
Eğitim Bir-Sen’den kınama

Sendikanın İlçe Yönetiminden Yunus Binboğa ve Ekrem Dilek ile birlikte Gazetemizi ziyaret eden Başkan Şanlıer “15 Temmuz 2016 gecesi ülkenin kaderine, ikbal ve istikbaline kabus gibi çökmeye çalışan, ordumuz içinde yapılanmış bir grup terörist, ülkeyi ve milleti silah zoruyla teslim almaya çalışmış, katliam girişiminde bulunmuştur.

 

Başta kendi halkı olmak üzere Meclisine, polisine ve tüm kurumlarına adeta hınçla saldıran bu cuntacı yapının darbe girişimi; yine bu milletin imanı, cesareti, azmi kararlılığı ve destansı mücadelesi, güvenlik kuvvetlerimizin gayreti, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın dirayetli liderliği ile püskürtülmüş, bu necip millet bir kere daha kaderine sahip çıkmıştır.

 

Siyasi tarihi darbelerin acı hatıralarıyla dolu olan milletimiz, bu son ve acımasız FETÖ terör örgütü girişimine karşı durarak, artık milli iradeyi ve temsilcilerini hiçbir darbe, dikta, cunta vb. girişime teslim etmeyeceğini bedelini kanıyla ödeyerek göstermiştir. 15 Temmuz gecesi, bu milletin, birlik ve bütünlüğünü sağladığında ne büyük bir kudrete sahip olacağının da en açık ifadesi olmuştur.

Bu aziz milletin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duymuş ve her zaman hak, özgürlük, adalet ve demokrasinin yanında yer almış Memur-Sen Konfederasyonunun bağlı Eğitim Bir-Sen Sendikamız, ilk dakikadan itibaren milletinin yanında saf tutmuş, 81 ilde sokaklara çıkarak darbe girişimine karşı çıkmıştır.

Millete ve devlete ihanet şebekesi FETÖ’nün, başta silahlı kuvvetlerimiz olmak üzere devletimizin farklı kurumlarına sızan terörist unsurlarının öncülüğünde 15 Temmuz 2016 Cuma günü darbe, cunta ve işgal kalkışmasını, milli birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma ruhuyla bertaraf etmenin onurunu milletimizle birlikte yaşarken, darbe girişiminin bertaraf edilmesinde yaşanan her sürecin ve sonucun milli tarihimizin altın sayfalarına yazılan büyük bir zafer olduğuna inanıyor, bir kere daha bu hain kalkışmaya tevessül edenleri nefretle kınıyoruz.

Bu vesileyle bizi daha aydınlık bir sabaha ulaştırabilmek için canları ve kanları ile tarih yazan kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, ailelerine sabır ve metanet diliyoruz.

Ülkemizde tesis edilen birlik ve beraberlik ortamının devamının ülkemize yeni ufuklar açacağına inanıyor, devletin içine sızmış bu yapının hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde en kısa sürede temizlenmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek