Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 25 Temmuz 2016, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 910 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Elektrikçiler Odası bölgesel toplantı düzenledi

Lüleburgaz Elektrik Elektronik ve Yapı Sanatları Odası Başkanlığınca 22-23-24 Temmuz 2016 tarihlerinde Ezgi Resort Hotel’de elektrik tesisatçıları ve elektrik fen adamlarına yönelik bölgesel bir toplantı düzenlendi.
Elektrikçiler Odası bölgesel toplantı düzenledi

Lüleburgazlı Oda Üyeleri ile esnafın katıldıkları ve Lüleburgaz’da gerçekleştirilen ilk bölgesel toplantıya Federasyon Başkanı Osman Yeşilyurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırklareli Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ali Fuat Şeker, Keşan Oda Başkanı Bülent Gezer, Kırklareli Oda Başkanı Ergun Selçuk, Çorlu Oda Başkanı Rüstem Duman, Tekirdağ Oda Başkanı Sait İbiş, İstanbul Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne Oda Başkanı Mehmet Özkan katıldı.

Elektrik Fen Adamlarının yetkileri ve bundan kaynaklı sorunlar ile Elektrik Dağıtım Şirketleri ile yaşanan sıkıntıların görüşüldüğü bölgesel toplantıların tüm yurtta illerimizde yapıldığı belirtildi.

Federasyon Başkanı Yeşilyurt toplantı öncesi yaptığı konuşmasında mesleki yeterlilik eğitimlerinin önemini vurguladı. 97 il ve ilçede örgütlü olduklarını mesleki ve teknik yeterlilik anlamında düzenledikleri eğitimleri tüm il ve ilçelerde yaptıklarını söyledi. Coğrafi şartlara bağlı olarak sorunların değişiklik gösterdiğini belirten Yeşilyurt “Gelişen teknoloji ile birlikte kazasız ve belasız kullanım artış göstermekle birlikte elektriğe karşı alınacak tedbirler de önem kazanmıştır. Unutulmamalıdır ki elektrik insanları çarpmaz. İnsanı çarpan gelişi güzel bilinçsizce yapılan tesisatlardır. İnsanlarımızın zarar görmeden hizmet alabilmeleri için bilinçli fen adamlarınca yapılacak tesisatlar önemlidir. Lüleburgaz’da yaptığımız incelemelerde gördük ki burada yapılan tesisatlar İstanbul’daki tesisatlardan çok daha kaliteli ve güzel. Oda Başkanımız Yılmaz Özetlin ve oda üyelerini kutluyorum” dedi.

Bölgesel Toplantıya ev sahipliği yapan Lüleburgaz Oda Başkanı Yılmaz Özeltin yaptığı konuşmada “Tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Meslektaşlarımız açısından önemli olan bu toplantının faydalı olmasını dilerim” dedi. Toplantıya katılan oda üyelerine yönelik bölgenin tanıtımı amacıyla geziler düzenleneceğini ifade etti.

                                                                                                                                            

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek