Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 23 Temmuz 2016, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 1338 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kalkışma söylentisi Lüleburgaz’ı hareketlendirdi

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda bir haftadan beri sürdürülen Demokrasi Nöbetleri önceki akşam da devam etti.
Kalkışma söylentisi Lüleburgaz’ı hareketlendirdi

Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda da demokrasi nöbetinin başladığı saatlerde çıkan “Kalkışma Söylentisi”  demokrasi nöbetinde bekleyen vatandaşları hareketlendirdi.

Kongre Meydanı’ndan ayrılan 100 vatandaş, kalkışma söylentisinin çıktığı 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na bağlı Dora Kışlası’na, 100 vatandaşta  tanklar  İstanbul’a gitmesin diye otobana çıktı.

Hemen ardından da AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, Tugay Komutan Vekili ile bir görüşme yaptı.

Daha sonra Lüleburgaz Kongre Meydanı’na dönen AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, “Arkadaşlar kalkışma söylentisine inanmayın. Bunlar Türk askeri ile halkımızı birbirine kırdırmak isteyenlerin oyunudur.  Ben Tugay Komutan Vekili ile görüştüm. Böyle bir şeyin kesinlikle mümkün olmadığını ve olmayacağını söyledi. Kendisinin de sizlere çok selamı var.  Asker elbisesi giymiş darbeci teröristler şerefli Türk askerini aynı kefeye koymayın.  Darbe girişimine karışmayan şerefli Türk askeri için sizden bir alış istiyorum” dedi.

Tanzer Koç’un bu isteği üzerine meydandakiler  darbe girişimine katılmayan askerleri alkışladı.  Tanzer Koç, konuşmasının ardından darbe girişimine katılmayan askerleri bir kez daha alkışlattı.

Lüleburgaz’da gerçekleştirilen demokrasi nöbetine yaklaşık bin kişi katılırken ilerleyen saatlerde AK Parti Kırklareli Milletvekili  Selahattin Minsolmaz’ın da Lüleburgaz Kongre Meydanı’na geldiği öğrenildi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek