Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 01 Temmuz 2016, Cuma 09:31 tarihinde eklendi. 916 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır”

Lüleburgaz İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
“Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır”

Bu yıl Kadir Gecesi’nin 1 Temmuz 2016 tarihine denk geldiğini söyleyen Uysal, Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gece olan Kadir Gecesi’nde bol bol namaz kılıp dua edilmesi gerektiğini belirtti.

Uysal, Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bu yıl 1 Temmuz 2016 tarihine denk geldi. Kutsal kitabımız Kur-an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği tarih olan gecede tövbe edip dua etmeliyiz, namaz kılmalıyız. Rabbimiz bu geceyi bizlere “ Şüphesiz, Kur’an-ı biz Kadir Gecesi’nde indirdik. Kadir Gecesi’nin ne olduğunu sen nerden bilebilirsin? Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve ruh o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, fecrin doğuşuna kadar bir esenliktir” suresiyle açıklamıştır, dedi.

 

Uğur PİRPOR  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek