Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 01 Temmuz 2016, Cuma 09:29 tarihinde eklendi. 1104 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ramazan ayının en “tatlı” mesaisi başladı

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, Lüleburgaz’da ki fırıncıların bayram tatlısı mesaisi de başladı.
Ramazan ayının en “tatlı” mesaisi başladı

Lüleburgaz Yeni Mahallesi, Fatih Caddesi’nde hizmet veren UNAK Unlu Mamulleri Müdürü Ramazan Güneş yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı’nın vazgeçilmezi olan tatlıların siparişini yetiştirmek için yoğun bir mesai sarf ettiklerini söyledi. 

Bayrama sayılı günler kala tatlı siparişlerini yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Güneş, kadayıf tatlısı, çerkez tatlısı, şekerpare ve özel tatlıları olan karabomba gibi tatlı çeşitleriyle müşterilerine taze ve kaliteli bir hizmet verdiklerini kaydetti.

Güneş ““ Ramazan Bayramına az kala aldığımız siparişleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Özellikle de tepsi siparişi veriliyor. Fiyatlarımızın uygun olması vatandaşlara cazip geliyor. Kadayıf tatlısı, çerkez tatlısı, şekerpare ve özel tatlıları olan karabomba gibi tatlı çeşitleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Bir tepsi kadayıf 120TL, şekerpare 30TL, çerkez tatlısı 55TL, karabomba tatlısı 80TL üzerinden satışa sunuluyor, dedi.

Uğur PİRPOR

                                                                             

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek