Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 01 Temmuz 2016, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 1635 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yöresel Peynircilik’te bayram mesaisi

Lüleburgaz’da 16 yıldır hizmet veren Yöresel Peynircilik, Ramazan ayında açmış olduğu bal reyonu ve reçel çeşitleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
Yöresel Peynircilik’te bayram mesaisi

Lüleburgaz Özerler Mahallesi, Fatih Caddesi üzerinde bulunan ve günlük, taze ve kaliteli hizmet anlayışı ile 16 yıldır Lüleburgazlılara hizmet veren Yöresel Peynircilik, bayram öncesi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Yöresel Peynirciliğin sahibi Murat Aksu yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı öncesi esnaflarda hareketlilik başladığını söyledi. Ramazan’a özel açtıkları bal ve reçel çeşitlerinin yoğun ilgi gördüğünü belirten Aksu, Bir bal üreticisi olarak karadiken ve karaçalı balı vatandaşlarımızdan büyük bir rağbet görüyor. Balın çiçek karışımı ne kadar fazla olursa kalitesi de o kadar iyi olur. Bal fiyatlarımız 30TL ve 150TL arasında değişiyor, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek