Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 30 Haziran 2016, Perşembe 09:24 tarihinde eklendi. 1383 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

VLüleburgaz Veteranlar’dan Eski Cuma’dan döndü

Bulgaristan’ın Targovishte (Eski Cuma) Veteran Futbol takımı, Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Derneğini misafir etti.
VLüleburgaz Veteranlar’dan  Eski Cuma’dan döndü

   Targovishte Veteran takımı, 26 Haziran Cumartesi günü Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü ile dostluk maçında karşı karşıya geldiler.

Saat 18.30’da başlayan müsabakanın ilk yarısını üstün bir oyunla Erhan’ın attığı golle 1-0 önde kapayan veteranlarımız ikinci yarının sonlarında 2-1 yenik duruma düştü.

Lüleburgaz Vetetanlar,  Musa’nın son dakikada attığı golle maçı 2-2   bitirdiler.

     Akşam yemeğinde birlikte olan  her iki takım oyuncuları dostça sohbet edip her iki kentin sosyal ve ekonomik durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

 

 Targovishte Veteran takımının yöneticisi Sezgin Sadık; “Aralık ayında geldiğimiz Lüleburgaz’dan çok güzel anılarla ayrıldık. Dostluğumuzu gelecek nesillere aktarabilmek için bu tür organizasyonları her sene daha sık bir şekilde gerçekleştirmeyi istiyoruz. Bu tür organizasyonlar sayesinde ülkeler arasında barış, dostluk ve kardeşlik gibi değerlerin arttığına ve kaynaşma fırsatı bulduğumuza inanıyoruz.. ikinci kez karşılaştığımız Lüleburgaz Veteranları ile dostluklarımızın daha da ileriye taşınacağına inanıyorum.” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek