Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 29 Haziran 2016, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 814 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eskibedir İçme Suyu Kuyusu yenilendi

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci, Eksibedir İçme suyu Kuyusu’nda gerekli çalışmaların tamamlandığını ve kuyunun veriminin arttırıldığını belirtti.
Eskibedir İçme Suyu Kuyusu yenilendi

Atatürk Mahallesi’nin bir kısmı, İstiklal Mahallesi, Siteler Mahallesi, Zafer Mahallesi ve Yeni Kaymakamlık Binasının yer aldığı 3 A Bölgesine içme suyu veren kuyuda gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 140 metreye konulan pompanın devreye konulduğunu söyleyen Başkan İnci “Saniyede 20,5 Litre ve saatte 73,8 ton su çıkaran kuyu sayesinde içme suyu sıkıntısı çekilmeyecek. Ayrıca kuyumuzdan alınan su numuneleri Hıfzısıhha ve gerekli yerlere gönderilmiş, tahlil sonuçları da oldukça iyi çıkmıştır. Şu an için Lüleburgaz’da içmesuyu sıkıntısı yaşanmayacak” dedi.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek