Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 28 Haziran 2016, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 1728 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İl Yönetimi disipline gönderdi Genel Merkez ödüllendirdi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Metin, “Yoğun geçen çalışmalar sonunda ilçe başkanımız biraz yoruldu. Kendisini ailesi ile birlikte tatile gönderdik. Bayramdan önce aramıza dönecek bayramlaşma törenine de katılarak bayramda aramızda olacak” dedi.
İl Yönetimi disipline gönderdi  Genel Merkez ödüllendirdi

Bülent Metin toplantının açılışının ardından serbest kürsüye geçildi.  Toplantıda önce CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi seçilen ve 7 kişi ile birlikte disipline gönderilen Gürcan Kırım söz aldı.  Gürcan Kırım konuşmasında “Ankara’da Genel  Başkanımız İl Genel Meclis Üyelerimizi topladı. Burada müthiş bir çalışma var. Bu çalışmaları halka aktarmak bizim işimiz. Zaman kimin haklı kimin haksız olduğunu gösterecek. Ancak Ankara’da sonuna kadar yanımızda olan Milletvekilimiz Turabi Kayan’a CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na ve Hakan Dedeoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gürcan Kırım’ın konuşmasının ardından söz alan Yeşim Girgin,”CHP’den atılsak da kalsak da bizim davamız CHP’”dedi.

Yeşim Girgin’in ardından söz alan Hakan Dedeoğlu, “İl Genel Meclis üyelerimiz özellikle iki kadın il genel meclis üyemizi kutluyorum. Haydar Meriç cinayeti yeniden gündeme geldi. Burada cinayetin söz bir cemaat liderini korumak için işlendiği öne çıkarılıyor. Ancak cinayetin sebebi uluslar arası güçlerin Trakya ile ilgili olarak yaptığı planların Haydar Meriç’in elinde bulunmasıdır. Trakya’nın madenlerini ele geçirmek için oyunlar oynanıyor. CHP burada uyanık olmalı” dedi.

Hakan Dedeoğlu’nun konuşmasının  ardından parti üyesi Sevgi Kenar,  CHP Babaeski eski İl Genel Meclis Üyesi Alaaddin Ergin ve Kenan Gürbüz söz aldı.

Saat 12.30’da başlayan toplantı saat 3.30’da sona erdi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek