Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 28 Haziran 2016, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1326 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Lüleburgaz’dan Ovacık’ta iftar

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ve Ovacık Köy Muhtarlığının birlikte düzenlediği Yeryüzü sofrasına yaklaşık 400 kişi katıldı.
CHP Lüleburgaz’dan Ovacık’ta iftar

 Ovacıklı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği  Yeryüzü sofrasında CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve Ovacık köy muhtarı Menderes Çetin Yeryüzü sofrasına katılan vatandaşlarını  kapıda karşıladılar.

30 kişilik CHP‘li kadın grubunun görevli olduğu Yeryüzü sofrasında hiç bir aksaklık yaşanmadan kimse sıra beklemeden yemeklerin sıcak olarak dağıtılması dikkat çekti.

 Kalan yemekler tarlalarda mevsimlik işçi olarak çalışıp çadırlarda yaşayan vatandaşların çadırlarına gönderildi.

 Ovacıklı vatandaşlar;  böyle bir yemekte bir araya gelmekten çok memnun olduklarını söyleyerek, ilçe Başkanı Özgür Kaya’dan böyle etkinliklere devam etmesini istediler.

 Daha sonra Köy Muhtarı Menderes Çetin CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve ekip arkadaşlarına çay ikram etti.

Köylü vatandaşlarıyla sohbet eden Özgür Kaya başka siyasetçilerin neden bu Yeryüzü sofrasına katılmadığı sorusuna “Bu sofralar halkın sofralarıdır, halkla iç içe kurulan sofralardır. Siyasetçi halktan kaçmaz, halkın sorunları dinlemekten ve çözüm aramaktan yorulmaz, bu sofralara katılmayanlar unutmasın ki her dört yılda bir seçim vardır ve nasıl olsa sandık konulacak ve er ya da geç halkın karşısında çıkacaklardır” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek