Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 27 Haziran 2016, Pazartesi 09:26 tarihinde eklendi. 1506 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serinliğin adresi “DAIKIN”

Daikin Lüleburgaz Showroom Mağaza Sorumlusu Hülya Yumutkan, yazın bunaltıcı sıcaklarını çekmek istemeyen herkesi Daikin’e davet etti.
Serinliğin adresi “DAIKIN”

Lüleburgazlıları Kocasinan Mahallesi İnönü Caddesi No:19 adresindeki Daikin Showroom’una davet eden Yumutkan “Dünyanın klima uzmanı Daikin’den şimdi klima almanın tam zamanı. Enerji tasarrufu, dayanıklılık, sessizlik, kolay kullanım, performans kısacası kalite arayan herkesi mekânımıza bekliyoruz. Bunaltıcı sıcaklardan korunmak isteyen herkesi saygılı, doğaya duyarlı ürünlerimizi kullanmaya davet ediyoruz” dedi.

Klima alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Klima alırken dikkat edilecek hususları da anlatan Yumuktan “Klima alırken marka seçimi önemlidir. Güvenilir olmayan düşük kaliteli firmalardan uzak durulmalıdır. “Ucuz mal alacak kadar zengin değilim” sözü unutulmamalıdır. Seçeceğiniz markanın kalite güvence ve standart üretim belgelerine sahip güvenilir bir marka olmasına dikkat edin. Keşif ve montaj hizmetlerini sorunsuz sunan servis ağı bulunan ve kalitesi ile fark yaratan Daikin gibi bir marka sizi hiçbir zaman yolda bırakmayacak ve uzun yıllar memnun kalacaksınız” dedi.

Klima ev halkını hasta eder mi?

Klima konusunda birçok iddia arasında yer alan klima insanı çarpar hasta eder” gibi söyleyişlerin doğru olmadığını belirten Yumutkan “Biz klimacıların bir sözsü var. Klima hasta etmez, yanlış kullanım hasta eder. Periyodik bakım ve doğru kullanım iki önemli faktördür. Bunlara uyduktan sonra klima insanların daha konforlu ve ferah yaşamalarına imkân veren bir alettir. Ayrıca Daikin’de alerji ve enfeksiyon riski bulunan çocuklu  ailelere özel astım ve bronşit gibi hastalıkları olanlara toz, polen, alerjen, küf sporu gibi her türlü istenmeyen zararlı maddeyi ortamdan uzaklaştıran, havayı etkili bir şekilde temizleyen klima modelleri mevcuttur” dedi.

 

 

 

 

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek