Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 25 Haziran 2016, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1106 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Kaya’dan ödül

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, TEOG Sınavlarında resmi okullar arasında Lüleburgaz birincisi olan Evrensekiz Ortaokulu öğretmenlerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Kaymakam Kaya’dan ödül

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ile Evrensekiz Okul Müdürü Salim Murat Dalgıç, Fen Bilimleri Öğretmeni Erhan Gürkan, Matematik Öğretmeni Aysel Demirel, Türkçe Öğretmenleri Ayşe Seven ile Gizem Kırantay Gökçe, İngilizce Öğretmenleri Gülay Yürüyen ve Gamze Uzala, Fen Bilimleri Öğretmeni Emine Zincidi ve Sosyal Bilimler Öğretmeni Mesut Yüksel’i makamında kabul eden Kaymakam Kaya, TEOG Sınavında başarılı olup Lüleburgaz Birincisi olan öğretmenleri kutladı. Başarı belgesi ile ödüllendirdi. Okulun yakaladığı başarıların sürmesini diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin ilk TEOG Sınavlarındaki başarıların ardından okulun ikinci sınavda da başarılı olarak başarılarının tesadüfi olmadığını kanıtladığını söyledi ve başta okul Müdürü olmak üzere başarıda pay sahibi olan öğretmenleri kutladı.

Evrensekiz Okulu’nun 75,94 ortalama yakalayıp Lüleburgaz Birincisi olduğunu ve 100 öğrencinin 4 yanlışı olduğunu söyledi.

 

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek