Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 25 Haziran 2016, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 1426 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Elektrikçiler İftarda buluştu

Lüleburgaz Elektrik Elektronik ve Yapı Sanatları Esnaf Odası Geleneksel İftar Yemeği 23 Haziran Perşembe akşamı Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.
Elektrikçiler İftarda buluştu

İftara Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkârları Federasyon (TETESFED) Başkanı Osman Yeşilyurt, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ali Fuat Şeker, Lüleburgaz Elektrik Elektronik ve Yapı Sanatları Esnaf Odası Başkanı ve TEFED Federasyonu Denetim Kurulu Üyesi Yılmaz Özeltin, Lokantacılar Odası Başkanı ve Federasyon Başkan Yardımcısı Nihat Yaman, Kahveciler Odası Başkanı ve Kahveciler Federasyonu Denetim Kurulu Üyesi Nazif Kıvılcım, Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç, Gıda Maddeleri Odası Başkanı İlhan Karaca, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın, Terziler Odası Başkanı Ahmet Kurnaz, Esnaf Kefalet Başkanı Fahri Özkan ve çok sayıda üye katıldı.

Geleneksel İftar Yemeğinde Oda Başkanları ve Elektrikçiler Odası Üyeleri birlikte oruç açıp iftar ettiler. Yapılan sohbetlerle gece sona erdi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek