Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 23 Haziran 2016, Perşembe 09:24 tarihinde eklendi. 1966 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“HEM” kurs çeşitliliğinde rekor kırdı

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan yaptığı açıklamada 2015-2016 yıllarında açılan kurslarla birlikte rekor kırdıklarını söyledi.
“HEM” kurs çeşitliliğinde rekor kırdı

1 Eylül 2015- 17 Haziran 2016 tarihleri arasında Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi bünyesinde toplam 636 kurs açtıklarını söyleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan bu sayının yıl sonunda 700’ü bulmasını hedeflediklerini söyledi.

Arslan ”Bu yılı başarılı bir yıl olarak geçirdik. Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi kurs çeşitliliğinde rekor kırdı. 1 Eylüle kadar hedefimiz 700 kursu bulabilir, vatandaşların istekleri doğrultusunda yeni kurslar açacağız. Bu yıl Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi olarak mesleki kurslarda 201 kurs, genel kurslarda 347, okuma-yazma kurslarında 88 olmak üzere toplam 636 kurs açtık. Bu açılan kurslarda toplam 5 bin 496 erkek, 5 bin 931 kadın kursiyer olmak üzere toplam 11 bin 427 kursiyer katıldı” dedi.

Arslan  yaz döneminde Gençlik Merkezi ve okullarda satranç, futbol, masa tenisi gibi sportif kurslar ile Kuran-ı Kerim kursları, Lüleburgaz Pazar yerinde bilgisayar, hasta kayıt-kabul kursu, dikiş, kadın giyim gibi kursların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek