Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 21 Haziran 2016, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 2012 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaya” Bir CHP’li bütün AKP’lilere bedeldir”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) her hafta olağan olarak gerçekleştirilen Pazartesi toplantısı yapıldı.
Kaya” Bir CHP’li bütün AKP’lilere bedeldir”

Dün, saat 12:30’da CHP İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP olarak sınırsız, sınıfsız, herkesin eşit ve adaletli olduğu bir anlayışa sahip oldukları söyleyerek Ramazan ayında Lüleburgaz ve Babaeski’nin çeşitli köylerinde yeryüzü sofraları kurduklarını söyledi.

CHP’nin ülkenin kurtuluşu olduğunu belirten Kaya, bu sıcakta, Ramazan ayında her Pazartesi olduğu gibi CHP olarak buradayız. Nerede bu AKP’liler? Diğer parti üyeleri denizlerde, beş yıldızlı tatillerde. Biz bu sıcakta buradayız.  Bizler saflarımızdayız. CHP’liler Ramazan ayında, sıcakta partililerin yanındalar. Bu yüzden bir CHP’li bütün AKP’lilere bedeldir. Ramazan ayında köylerde yeryüzü sofraları kuruyoruz. Kardeşçe, sınırsız ve sınıfsız bir sofra. Bu sofralarda herkesin eşit ve adaletli olduğu bir Dünya var. Bu anlayış ülkenin kurtuluşudur. “CHP ülkenin kurtuluşudur” cümlesi iddialı bir cümle değil gerçek bir cümledir, dedi.  

Başkan Kaya’nın ardından serbest gündeme geçildi ve partililer gündeme taşımak istedikleri konular hakkında ki duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

‘TRAKYA NEFES ALAMAYACAK’

Serbest gündemde söz alan Hakan Dedeoğlu, Vize’nin Pazarlı Köyü olmak üzere 11 köyde, 295 noktada kömür için yeri deleceklerini söyledi.  İlk etapta 125 bin dönüm gerçekleştirilecek olan çalışmalarda 150-850 metreye kadar yeri deleceklerini belirten Dedeoğlu, kömür ve başka şeyler çıkaracaklarını söylüyorlar. Bunun neticesinde Istranca suları kaçacak. Zaten kötü bir halde olan Trakya nefes alamayacak” dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek