Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Haziran 2016, Çarşamba 09:39 tarihinde eklendi. 1765 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur; “Disiplin olayında vicdanım rahat”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı önceki gün parti binasında yapıldı.
CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur;  “Disiplin olayında vicdanım rahat”

Saat 12.30’da bailayan toplantında Haziran Ayı’nda hayatını kaybeden Nazım Hikmet Ran, Boksör Muammed Ali slayt gösterisi ile anıldı. Gezi Parkı olaylarının 3. Yıl dönümün anması yapıldı. Ardından Ermeni Soykırımı ile ilgili slayt gösterisi yapılarak, Ermeni Soykırımı yalanının Türkiye’nin güçlü dış politikası olmadığından dolayı diğer ülkelerin meclislerinden geçirildiği vurgulandı.

Daha sonra sırası ile Alaaddin Ergin, Mümin Putuş, Hakan Dedeoğlu, Erdal Pehlivan birer konuşma yaptı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra “AKP İlçe Başkanı Tanzer Koç’a yaptığı istifaya davet çağrısını yeniliyoruz.  Çünkü kendisi sosyal medyada yaptığı 19 Mayıs Kutlaması’na Gençlik ve Spor Bayramı diye kutlamış Atatürk’ü unutturmak istemiştir. Ardından laiklik pankartını  şikayetini AKP mührü ile yapmıştır. Lüleburgaz Atatürk ve Laiklik düşmanı bir parti ilçe başkanını kaldıramaz. Kendisine yaptığımız istifaya davetimizi yineliyoruz” dedi.

En son konuşma yapan CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur konuşmasının birinci bölümünü basına açık, ikinci bölümünü basına kapalı yaptı.

Ünal Başkur, basına açık bölümde yaptığı konuşmada İl Genel Meclis Üyeleri’nin disipline verilme süreci ile ilgili basın mensuplarını ve parti üyelerini bilgilendirdi. Ünal Başkur; “Bu süreçte bu 7 İl Genel Meclis Üyesi’nin disipline verilip partiden ihraç edilmesi doğru bir karardır. Bu olay nedeniyle vicdanım son derece rahattır” dedi.

Ünal Başkur’un birinci bölüm konuşmasının ardından basına kapalı bölüm konuşması yapıldı. Basın mensupları dışarıya çıkartıldı.

Ertan BAYER 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek