Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 07 Haziran 2016, Salı 09:33 tarihinde eklendi. 6369 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın Başsavcısı değişti

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca 2016 Yılı Adli Yargı Ana Kararnamesi ile Bölge İdare Mahkemeleri ve İdari Yargı Ana Kararnamelerine ilişkin duyuru resmi internet sitesinden yayımlandı.
Lüleburgaz’ın Başsavcısı değişti

Yayımlanan kararnameye göre Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, Kilis Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanırken Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığına ise Erzurum iline bağlı Hınıs Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül getirildi.

 

Bir önceki Cumhuriyet Başsavcısı Lüleburgaz’ın fahri hemşerisi Hüsnü Aldemir ise Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

 

Lüleburgaz Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şahin, Adana Cumhuriyet Savcılığına getirilirken Lüleburgaz Adliyesi’nde görev yapmakta olan Hakim Lale Akan Bursa Hakimliğine, Hakim Elif Fulya Aydın da Malatya Hakimliğine getirildi. Yargıtay Tetkik Hakimi Elem Rana Sönmez ise Lüleburgaz hakimliğine atandı.

 

Kırklareli Adliyesi’ndeki değişiklikler ise şöyle;

 

Kırklareli Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Hakan Türkön, Bakırköy Ağır Ceza Mahkeme Başkanlığına getirilirken Büyükçekmece Hakimi Vahdet Yeltepe Kırklareli Ağir Ceza Mahkemesi Başkanlığına getirildi.

Kırklareli Cumhuriyet Savcısı Ersin Esendal İstanbul Cumhuriyet Savcılığına, Cumhuriyet Savcısı Serhat Özveren İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığına, Cumhuriyet Savcısı Eşref Çağdaş Bal, Edirne Cumhuriyet Savcılığına, Cumhuriyet Savcısı Ömer Temiz Adana Cumhuriyet Savcılığına, Kırklareli Hakimi Sonnur Yılmaz Bal, Edirne Hakimliğine, Kırklareli Hakimi Mehmet Serhat Avcı İstanbul Hakimliğine, Kırklareli Hakimi Nurdan Arslan Mardin Hakimliğine, Kırklareli Hakimi Kevser Temiz Adana Hakimliğine getirildi.

Alanya Hakimi Ayşe Sönmezler Kırklareli Hakimliğine, Küçükçekmece Cumhuriyet Savcısı İhsan Özsoy Kırklareli Cumhuriyet Savcılığına, Dinar Cumhuriyet Savcısı Yaşar Fatih Mengüç Kırklareli Cumhuriyet Savcılığına, Tutak Cumhuriyet Savcısı Osman Bekmezci Kırklareli Cumhuriyet Savcılığına, Gevaş Cumhuriyet Savcısı Ersin Kuşku Kırklareli Cumhuriyet Savcılığına, Göle Hakimi Yakup Akıncı Kırklareli Hakimliğine, Dinar Hakimi Neslihan Dereci Mengüç Kırklareli Hakimliğine atandılar.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek