İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 02 Haziran 2016, Perşembe 09:35 tarihinde eklendi. 4710 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Günay Aldemir’in tayini Balıkesir’e çıktı

Türkiye İş Bankası A.Ş. Lüleburgaz Şube Müdürü Günay Aldemir’in Balıkesir Merkez Şubesine tayini çıktı. Kendisi de Balıkesirli olan Günay Aldemir memleketinde görevini sürdürecek.
Günay Aldemir’in tayini Balıkesir’e çıktı

Gazi Üniversitesi – Halkla İlişkiler ve Gazetecilik Bölümünden mezun olduktan sonra 1985 yılında Türkiye İş Bankasında çalışmaya başlayan Günay Aldemir Mayıs 2013 tarihinde ilçemizde çalışmaya başlamıştı.

 

Kısa sürede Lüleburgaz İş Dünyası ve müşterileri ile olumlu ilişkiler kuran Günay Aldemir 6 Haziran 2016 tarihinde de yeni şubesinde görevine başlayacak.

Lüleburgaz’da ki iş yaşamı ile ilgili görüşlerini aldığımız Günay Aldemir;

Lüleburgaz’da bulunduğu 3 seneyi kurum ve sektör içerisinde başarılarla geçirdiklerini, çalışma arkadaşlarının özverili çabaları ve Lüleburgaz İş dünyasının teveccühleri ile birlikte büyüdüklerini söyledi.

Şube çalışanlarına ve müşterilerine teşekkürlerini de ileten Günay Aldemir; “ 2003-2006 yıllarında Kırklareli Merkez müdürlüğü de  yaptım. Trakyalıların dürüst, güvenilir, çalışkan, eğitimli insanlar bu özellikleri onları daha da ileriye taşıyacak” dedi.

 

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’da İş Bankası A.Ş. Lüleburgaz Şube  Müdürü Günay Aldemir’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

 

Armağan ERKAN  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek