Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 31 Mayıs 2016, Salı 09:29 tarihinde eklendi. 2037 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den Tansel Barış’a geçmiş olsun

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
CHP’den Tansel Barış’a geçmiş olsun

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ile İlçe Başkan Yardımcıları Melahat Kantürer, Hanife Oral ve Mehmet Serkan Can’ın yönettiği toplantıda ülke ve yerel gündem değerlendirilmesi yapıldı.

Toplantıda sırası ile Mümin Putuş, CHP İl Genel Meclis Üyesi Yeşim Girgin,  Sahir Uçar, Hakan Dedeoğlu ve Ali Ergün söz aldı.

Toplantıda önce ülke geneli ile ilgili slaytlar sunuldu. Ardından da CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya söz aldı.

Mümin Putuş yaptığı konuşmada milletvekillerinin 8 bin 200’er lira promosyon aldığını ancak emeklilerin promosyon işinin bir türlü çözülmediğini söyledi.

CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Yeşim Girgin, yaptığı konuşmada İstanbul’u önce 29 Mayıs 1453’te Fatih Sultan Mehmet,  6 Ekim 1923’te ise düşman elinden Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtardığını söyledi.

Girgin,  önceki gün İstanbul’da gerçekleştirilen İstanbul’un Fetih Kutlamaları’nda ise sadece Başkanlık Sistemi propagandası yapıldığını söyledi.

Yeşim Girgin’in ardından söz alan Sahit Uçar’da, 28 Mayıs’ın Gezi Parkı olaylarının başlangıcının 3. Yıl dönümü olduğunu belirterek Gezi Parkı olaylarının mutlaka ele alınması gerektiğini söyledi.

Sahir Uçar’ın ardından söz alan Hakan Dedeoğlu’da yaptığı konuşmada “Panko Birlik seçimlerde 6 bin kişinin üzerinde oy kullandırabiliyor ancak Alpullu Şeker Fabrikası’nı açtıramıyorsa bulunu düşünmek lazım” dedi.

Son olarak söz alan Ali Ergün’de yaptığı konuşmada “Partinin bastırmış olduğu bültenlerden sadece yelpaze olarak faydalanmayalım aynı zamanda okuyalım. Seçimle gelen seçimle gider.  CHP üyesi de böyle ister” dedi.

Özgür Kaya yaptığı konuşmada “Ülkemiz şu an seçime de gidebilir. Ancak ne hikmetse önce Lüleburgaz’da daha sonra da Genel Merkez’de bazıları imza toplayıp seçim yapmak istiyor. Ülke genelinde seçimlerin konuşulduğu günlerde böyle bir şey yapmak AKP’ye hizmet etmektir. Bunun yanında Gezi Direnişini önümüzdeki hafta daha geniş bir şekilde hatırlayacağız ve hatırlatacağız” dedi.

Ertan BAYER

 

Saat 12.30’da başlayan toplantı saat 14.00’de sona erdi.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek