33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 31 Mayıs 2016, Salı 09:28 tarihinde eklendi. 1955 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DSİ Emeklileri yemekte buluştu

Türkiye Enerji Su ve Gaz İşleri Sendikası (TESİŞ) Sendikası Lüleburgaz Temsilciliği ile DSİ Lüleburgaz Şube Müdürlüğü işbirliğinde 30 Mayıs Pazartesi günü DSİ Tesislerinde düzenlenen geleneksel yemekte buluşan emekliler eski günleri yad ettiler.
DSİ Emeklileri yemekte buluştu

200’e yakın DSİ Emeklisi kendileri için düzenlenen geleneksel yemekte bir araya geldiler.

Eski günler andılar

Eski günleri özlemle yadeden emekliler iş arkadaşlarıyla yıllarca yıl sonra buluşmanın sevincini yaşadılar. Eski günlerin özlemiyle sohbetler edip özlemle o günleri andılar.

DSİ Lüleburgaz Şube Müdürü Mustafa Öğretmenoğlu, TES İŞ  Sendikası Lüleburgaz Temsilcisi Sebahattin Çapraz ve Tes İş Edirne Şube Başkanı Zeki Şişko’nun da katıldıkları, bu yıl ikincisi düzenlenen yemeğe iki yüze yakın DSİ emeklisi katıldı. 30-40 yıl önce emekli olan ve yemekte eski arkadaşları ile buluşan emeklilerin yüzlerindeki sevinç görülmeye değerdi.

TES İŞ Sendikası Lüleburgaz Temsilcisi Sebahattin Çapraz, bu yıl ikincisini düzenledikleri ve emeklilerin buluşup eski günlerin anılarını yad ettikleri yemeğin geleneksel hale getirilerek her yıl yapılmasını istediklerini belirtti ve tüm emeklilere katıldıkları için teşekkür etti.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek