Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 30 Mayıs 2016, Pazartesi 09:28 tarihinde eklendi. 2995 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Görsel medyada dev güç birliği için imzalar atıldı

Yeni bir yapılanma ile bir araya gelen Hüfikir Gazetecilik ve Matbaa adına Murat Mahir Altan, Yıldırım'lar Grubu adına Hikmet Yıldırım, Karakayalar Matbaacılık adına Adnan Karakaya ve Önadım Medya Grubu Sahibesi Öznur Tüzün, Trakya'da görsel medyaya yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyor.
Görsel medyada dev güç birliği için imzalar atıldı

 Kırklareli başta olmak üzere Trakya'nın yerel TV kanalı ihtiyacını karşılamak üzere atılan imzalarla, Önadım Medya Grubunun TV kanalı projesinde önemli bir aşamaya geçilmiş oldu.

 

Önadım Medya Grubu her geçen gün yeni projelere ve çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

 

 Sadece Kırklareli' de değil, tüm Trakya'da büyüme ivmesini yükselten Önadım, Trakya'da büyük bir güç birliği oluşturdu.

 

Karakayalar Matbaa, Hürfikir Gazete ve Matbaa, Yıldırım'lar Grubu ve Önadım Medya Grubu liderliğinde Trakya yerel görsel medya işbirliğinin imzaları  25 Mayıs 2016 Çarşamba günü Uzunköprü'de atıldı.

 

 Önadım Medya Grubu'nun önderliğinde Trakya'nın en büyük görselini oluşturacak projenin ilk adımını atan Yıldırım'lar Grubu adına Hikmet Yıldırım, Hürkifir Gazetecilik ve Matbaa adına Murat Mahir Altan, Karakayalar Matbaa sahibi Adnan Karakaya ve Önadım Medya Grubu Sahibesi Öznur Tüzün, yaptıkları proje ile Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'de yeni bir görsel yayın hayatına geçeceğini açıkladı.

 

İlkeli, objektif, dürüst ve gerçek habercilik anlayışı ile Kırklareli' de yıllardır kamuoyuna hizmet veren, yanında başarılı çalışmalara ve projelere imza atan Öznur Tüzün önderliğindeki Önadım Medya Grubu ailesi büyümeye devam ediyor.

 

 Sadece Kırklareli ile sınırlı kalmayan tüm Trakya'da büyüme hedefini adım adım gerçekleştiren ÖNADIM şimdi de Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bir süre yayın yapan ve ardından ara veren Kanal 22'yi yeni bir oluşum ile bünyesine kattı.

 

1993 yılında kurulan,  Bölgenin ilk televizyon kanalı olan Kanal22 artık yeni yapısı ile yayına hazırlanıyor.

 

Konu ile ilgili bilgi veren Önadım Medya Gurubu Sahibesi Öznur Tüzün; "Yerel imkânsızlıklardan dolayı yayınına ara veren TV 22'yi bünyemize kattık ve yakında yayınlarına yeniden başlayacak. Uluslararası yeni yüzüyle yayın hayatına devam eden Gazetetrakya tüm orta Avrupa ve Balkanlar'da aktif yayın hayatına Türkçe-İngilizce ağırlıklı olmak üzere balkan dillerinde devam ediyor. Evrensekiz, Marmaracık Ulaş Sağlık Mahallesi yeni adıyla Ergene Belediyesi sınırları içerisinde çekim platoları içinde olacak yeni bir gazete planlıyoruz. Oradan da amacımız Çorlu, Tekirdağ hâkimiyetini biraz daha fazlalaştırmak. Televizyonun bir diğer ana stüdyo ve platosu televizyonculuk açısından büyük bir eksiği kapatacağını düşündüğümüz Kırklareli'de olacak. Çok işimiz var ve hepinizin desteğini bekliyoruz. Kırklareli ile Kırıkkale'yi karıştıran Ulusal Basın artık Kırklareli'de dimdik duran yerel medyayı konuşmaya başladı" dedi.

 

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek