Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 30 Mayıs 2016, Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi. 870 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Do ğ a y e ş i l l e n d i

TEMA Vakfı; öğrencilerinin tamamı vakfa üye olan sınıflara, üzerinde “ Bu sınıfın öğrencileri TEMA gönüllüsüdür” yazılı “YEŞİL YAPRAK” vermeğe devam ediyor.
Do ğ a    y e ş i l l e n d i

Tema Vakfı Lüleburgaz Sorumlusu Orman Yüksek Mühendisi Vicdan Aladağ, bu kapsamda tüm öğrencileri TEMA Vakfına üye olan Doğa Koleji  Ana Sınıf  A ve  B şubelerine  YEŞİL YAPRAK verildiğini ve aynı zamanda vakfa üye olan tüm öğrencilere  Üyelik Kartları ve Tema Rozetleri teslim edildiğini söyledi.

Diğer taraftan kolejde 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Minik TEMA programını  uygulayan öğretmenlerden Zulal Kovanlıkaya, Melike Aynalı ve Betül  İlhan’a  Katılım Belgeleri, öğrencilerine de Minik TEMA çocuk rozetleri verildi.

Aladağ “Bu etkinlikte bizlere destek veren başta Okul Kurucusu  Erdal Karakuş olmak üzere, Ana Okulu Müdürü Şebnem Savaş’a, Minik TEMA programını uygulayan öğretmenlerden Zülal Kovanlıkaya, Melike Aynalı , Betül İnan’a  ve tüm öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gökhan KAN  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek