33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 30 Mayıs 2016, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1385 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Veteran Basketbolculardan Bergama çıkarması

Türkiye'nin ilk ve tek veteran basketbol turnuvası olma özelliğini taşıyan Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası 27-29 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlendi.
Veteran Basketbolculardan Bergama çıkarması

Bergama Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen, basketbolun 40 yaş ve üstü efsane oyuncularının kıyasıya mücadele ettiği "5.Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası" (V. Pergamon Cup) Bergama Belediyesi Erdal Önder Spor Salonu’nda 29 Mayıs tarihinde sona erdi.

 

Turnuvada Lüleburgaz’dan da kadın ve erkek basketbol veteran takımları katıldı.

Turnuvaya katılan takımlar şu şekilde;
40 yaş erkeklerde, İst.Basketbol Akademi, Marmaris Martılar, Tolkar Karşıyaka, Bursaspor, İstanbul Tekyıldız, Celal Bayar Veteran, Urla Gençlik Masters, Lüleburgaz Kent Spor 
45 Yaş Üstü Erkekler: İst.Basketbol Akademi, Bodrum Legends, İzmir Veteran, Lüleburgaz Belediyesi Veteran 35 Yaş Üstü Kadınlar: K.S.K Belediyesi, İst.Basketbol Akademi, Urla Smyrna,  Lüleburgaz Yıldızları / EGE BASIN GRUBU

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek