Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 28 Mayıs 2016, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 891 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TEMA VAKFI YEŞİLE YEŞİL KATMAYA DEVAM EDİYOR

TEMA VAKFI Lüleburgaz Örgütü bir süredir öğretmen ve öğrencilerle gerçekleştirmekte olduğu fidan dikim etkinliğine devam etmektedir.
  TEMA VAKFI  YEŞİLE  YEŞİL KATMAYA  DEVAM EDİYOR

 Bu defa Şehit Pilot Üsteğmen İbrahim Gerçek İlkokulu(TOKİ   İlkokulu) öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri ile birlikte yeşile yeşil katmak, canlıya- cansıza sahip çıkmak amacı ile fidan dikim etkinliği düzenledi.

Fransız şair ve  yazar Andre Theuriet  “ Vatanın kalbi ormanın derinliklerinde saklıdır, ormansız bir millet ölmüş bir millettir”,dünyaca ünlü yazar VictorHugo ise “Hepimizin bir annesi vardır:TOPRAK” demiştir. TEMA Vakfıda  doğaya sahip çıkmak,börtü-böceği,kurdu –kuşu korumak, ormanın varlığını kesintisiz sürdürebilmek için fidan dikimine büyük önem vermektedir.

Bu görüş çerçevesinde Evrensekiz  Göleti  mevkiinde  25 öğrenci  ve 10 öğrenci velisi ile birlikte 25 adet Ihlamur,25 adet Karaçam fidanı dikildi. Etkinlikte fidan çukurlarının açılması, can suyunun verilmesi evrelerinde  Evrensekiz Belediyesinin önemli katkıları olmuştur.

Öğretmen , öğrenci ve öğrenci velilerinin kaynaştığı bu etkinlikte emeği geçen Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa NALBANT’a, Şehit Pilot Üsteğmen İbrahim Gerçek İlkokulu Müdürü Sibel DOĞAN’a, Öğretmen Hakan TORAMAN’a, 3/B Sınıfı öğrenci ve velilerine teşekkür ederim.24.05.2016

 

                                                                                                   Vicdan ALADAĞ

                                                                                        Orman Yüksek Mühendisi

                                                                                  TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumlusu

                                       

                            

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek