Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 26 Mayıs 2016, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 2250 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Opet Rüya Petrol yine dereceye girdi

Lüleburgaz’da otoban çıkışında 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 10 yılını dolduran “ Opet Rüya Petrol” daha önceden de çeşitli dönemlerde olduğu gibi geçtiğimiz üç aylık dönemde de Trakya genelindeki 35 ”OPET “ istasyonu arasında “ Müşteri Memnuniyeti ve Satışını En Fazla Artıran Bayi” kategorisinde 2. Olarak dereceye girdi. Rüya Petrol çalışanları Opet yetkilileri tarafından tüm ödüllendirildi.
Opet Rüya Petrol yine dereceye girdi

İstasyon yetkilisi Cesur Tekin ve Yardımcısı Yusuf Şahinkaya, elde edilen başarı nedeniyle mutlu olduklarını belirtip “öncelikle bu başarıda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu günlere beraber yürüdüğümüz tüm dost ve müşterilerimize seslenmek istiyoruz. “ Konuğumuzsunuz “ prensibiyle sunduğumuz hizmetlerimiz aynı kalite anlayışla artarak devam edecek” dediler.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek