Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 25 Mayıs 2016, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 4522 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeşil Park Köftercisi ünlüleri ağırlamaya devam ediyor

Lüleburgaz’da 1989 yılında İbrahim Yeşildağ tarafından açılan Yeşilpark Köfte ve Izgara Salonu bugüne kadar bir çok ünlüye hizmet verme gurunu yaşadı.
Yeşil Park Köftercisi ünlüleri ağırlamaya devam ediyor

Edip Akbayram, Barış Manço, Onur Akın, Cem Karaca,  Nursel İdiz,  Tolga Çandar, Adnan Şenses, Müslüm Gürses, Barış Akarsu, Yılmaz Morgül  gibi ünlü isimleri ağırlayan İbrahim Yeşildağ’ın son misafiri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlandığı Gençlik Haftası etkinlikleri için Lüleburgaz’a gelen Nil Karaibrahimgil oldu.

Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği organizasyonla Lüleburgaz’a gelen Nil Karaibrahimgil akşam yemeğini İbrahim  Yeşildağ’ın işletmeciliğini yaptığı Yeşilpark Köfte Salonu’nda yedi.

Mekana Lüleburgaz Çocuk Meclisi Başkanı Narin Tamyiğit’le gelen Nil Karaibrahimgil, mekan sahibi İbrahim Yeşildağ ve Narin Tamyiğit’le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yeşilpark Izgara Salonu’nun köftelerini çok beğenen Nil Karaibrahimgil ; “İstanbul’a paket servisiniz var mı kaç dakikada gelir ? “ sözleriyle de espri yaptı.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek