Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 25 Mayıs 2016, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 2122 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstiklal’de hüzünlü veda

Lüleburgaz İstiklal İlkokulu Müdürlüğü ile Okul Aile Birliği tayini çıkan Rehber Öğretmen Deniz Demiral için okulda mini bir tören düzenleyip veda etti.
İstiklal’de hüzünlü veda

Öğretmenler odasında düzenlenen törende Okul Müdürü Muammer Elipek, tayini çıkan Demiral’a Okul aile Birliği ve tüm okul adlına çiçek hediye etti. Elipek “Altın gibi kalbi olan ve hem okulumuza hem de bizlere rehber olan genç öğretmenimize hizmetleri için teşekkür ediyor bundan sonraki yaşamında mutluluklar diliyorum” diyerek bir küçük altın takdim etti. Okul öğretmenlerine de gerek eğitim öğretim, gerekse sosyal aktivitelerdeki verimli çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Rehber Öğretmen Demiral’ın duygusal dakikalar yaşayıp konuşamadığı anların ardından tüm öğretmenler meslektaşlarına veda etti. Daha sonra bu özel gün için hazırlatılan “buhara pilavı” ayran ve tatlılar afiyetle yenildi.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek