HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Mayıs 2016, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 1401 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATADER Keşkek Şenliği’ni Rumeli TV yayınlayacak

Ataköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (ATADER) ile Ataköy Muhtarlığı’nın ortaklaşa düzenlediği ATADER 5. Ataköylüler Keşkek Şenliği’nin bu yıl ki tarihi Ramazan Bayramı’nın 3. Günü olan 7 Temmuz 2016 Perşembe gün olarak belirlenmişti.
ATADER Keşkek Şenliği’ni Rumeli TV yayınlayacak

Yapılan çalışmalar sonunda Keşkek Şenliği’nin bu yıl yayınlanacağı TV Kanalı da Rumeli TV olarak belirlendi.

ATADER Yönetim Kurulu Başkanı Yücel  Kalkan,  hafta için Rumeli TV Program Yapımcısı Recep Dural ile Yardımcısı Şükrü Keskin ve ATADER Keşkek Şenliği’nde sahne alacak olan Ses Sanatçısı Ersen Evren’le Dernek Merkezi’nde bir görüşme yaparak anlaşmayı sağladı.

ATADER Yönetim Kurulu Başkanı  Yücel Kalkan yaptığı açıklamada; “Keşkek Şenliğimizin bu yıl 5. Yılı. Bu nedenle programımızı geçtiğimiz yıllardan biraz daha yoğun yaptık.  Şenliğimiz en iyi şekilde katılımın yüksek olduğu bir programla tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek