HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 24 Mayıs 2016, Salı 09:29 tarihinde eklendi. 1022 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de eğitimler 28 Mayıs’ta başlıyor

CHP Lüleburgaz Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı Pazartesi toplantısı dün 12.30-13.30 saatleri arasında CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda yapıldı.
CHP’de eğitimler 28 Mayıs’ta başlıyor

Toplantıya CHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı Ertuğrul Çamlıca ile parti üyeleri katıldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcıları Bülent Metin, Melahat Kantürer, Burcu Sabancılar ve Burhan Keskinoğlu’nun yönettiği toplantıda  Slay Gösterileri sunulduktan sonra kabul edilen yeni iş yasası ve parti içi eğitimler konuşuldu.

Toplantının açılış konuşmasının yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Metin, “Hepinizin bildiği gibi dün (önceki gün) AKP’nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Saraya az biat gösteren Ahmet Davutoğlu görevden alınarak yerine çok biat edecek Binali Yıldırım getirildi.  Yakına hangi bakanlarla çalışacağını listesini saraydan alır. Şu an hem AKP’de hem de ülkede Saray darbesi yapıldı.  Biatı azalırsa Saray O’nu da görevden alır.  AKP’de bunlar olurken TBMM’den de köle işçilik yasası çıktı.  Emekli prim günü 7 bin 200’e çıktı. En az 40 yıl çalışmak gerekecek.  Artık mezarda emekliliğin bile üzerine çıktık” dedi.

Ülkede tüm bunlar olurken partimizde de eğitim çalışmaları için start verdi. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak ilk eğitim çalışmamızı 28-29 Mayıs 2016 Cumartesi -Pazar günü, ikinci toplantımız da 4-5 Haziran 2016 Cumartesi-Pazar günü yapacağız.  Bunun yanında üyelerimizle irtibatta olmaya ve eğitimlerimize devam edeceğiz” dedi.

Bülent Metin’in konuşmasının ardında Şişe Cam İşçilerinden Kristal İş Sendikası Lüleburgaz Şube  Başkanı Ramis Özeren söz aldı.

İşçi sınıfının artık solun arkasında durmadığını bunun nedeninin de solcuyum deyip kendisine muhalefet eden işçileri temizleyen sendikacılar olduğunu belirten Ramis Özeren “Bizim sendikanın genel başkanı sadece ben CHP’liyim bir de Mersin Şube Başkanı CHP’li diyor. Ancak Mersin Şube Başkanı CHP’li olduğu halde kendisine muhalif diye her türlü kötülüğü yaptı. Ben kendisine muhalifim diye beni işten çıkarttı.   CHP’nin de CHP’nin ismini kötüleyen bu sendikacılar müsama göstermemesi gerekir” dedi.

Yaklaşık 25 dakika konuşan Ramis Özeren konuşmasının CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Metin’in “Toparlarsak iyi olur” uyarısı ile tamamladı.

Daha sonra  Hakan Dedeoğlu söz aldı. Hakan Dedeoğlu yaptığı konuşmada; “Atatürk sanki yaşanacak bu günleri önceden görmüş. Ülkeyi kurmadan CHP’yi kurmuş.  CHP olmasaydı  ülkemiz Cumhuriyet’i de daha çabuk kaybederdi” dedi.

Hakan Dedeoğlu’nun konuşmasının ardından  CHP Babaeski İl Genel Meclis Üyesi Alaaddin Ergin söz aldı. Alaaddin Ergün konuşmasında “İstanbul, 29 Mayıs’taki İstanbul’un Fethi Kutlamalarına hazırlanıyor.  Ama 19 Mayıs’ta böyle hazırlık yapılmamıştı. AKP hükümeti Cumhuriyeti yer yerde unutturmaya çalışıyor” dedi.

Alaaddin Ergin’in konuşmasının ardından toplantı saat 13.30’da sonra erdi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek