Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 24 Mayıs 2016, Salı 09:28 tarihinde eklendi. 1218 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Panko Birlik’te Ramis Özgen yine kazandı

Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi genel kurul toplantısı yapıldı.
Panko Birlik’te Ramis Özgen yine kazandı Alpullu belde meydanında 3 listenin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurul toplantısına, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Alpullu Belediye Başkanı Saim Kırcı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ile kooperatif üyeleri katıldı.

Panko Birlik Genel Müdürlüğü Kooperatif Uzmanı Levent Kayaalp'in divan başkanlığına getirilmesinin ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Faaliyet ve denetim raporları ile bilanço hesapları, gelir tablosu hesapları, üyelerin oylamasına sunuldu.

Mevcut başkan Ramis Özgen, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve Mestan Aktop'un listeleri kapalı oylamaya sunuldu.

4 bin 614 üyenin oy kullandığı genel kurulda, 3 bin 267 oy alan Kooperatif Başkanı Ramis Özgen yeniden başkanlığa seçildi.

Özgen, genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, yeniden kooperatif başkanlığına seçilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Kooperatif üyelerinin güvenini kazandığına inan Özgen, "Bir dönem daha üyelerimizin nezdinde güven tazeledik. Çok değerli pancar kooperatifi üyelerimiz hizmetin karşılığında oylarını şahsıma verdiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra 4 yıl daha beraberiz. Onlara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Genel kurulda, Balyemez'in listesi bin 173, Aktop'un listesi ise 111 oy alırken, 58 oy geçersiz sayıldı, 5 oy ise boş çıktı.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek