HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 23 Mayıs 2016, Pazartesi 10:13 tarihinde eklendi. 1332 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

UYAN LÜLEBURGAZ! UYAN KIRKLARELİ UYAN UYAN CHP TABANI UYAN!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, dokunulmazlıklar hakkında yapılan oylama sonrası yazılı bir açıklama yaptı.
UYAN LÜLEBURGAZ! UYAN KIRKLARELİ UYAN  UYAN CHP TABANI UYAN!

Başkan Koç “Hepimizin şahit olduğu üzere, birbirleriyle kardeş olduğu artık tescillenen CHP ve HDP’ye rağmen,dokunulmazlık, CHP ve HDP kardeşlerin 155 ret oyuna karşılık,AK Parti ve MHP’nin 348 oyu ile kabul edildi.

Bilindiği gibi, iktidara geldiğimiz günden bu yana ;ulaşım,savunma,sağlık,enerji vb. birçok alanda Ülkemizin kalkınmasına yönelik yatırımlarda bulunmanın yanında aynı zamanda halkımızın refah ve eğitim seviyesinin geliştirilmesine yönelik girişimlerde bulunduk..Halkımızın refah seviyesi arttıkça,ülkemizde huzur ortamı sağlandıkça, ülkemiz her alanda geliştikçe bu gelişmişlik birilerini rahatsız etti.Özellikle son yıllarda paralel yapının da desteğiyle içte ve dışta ülkemizin kaos ortamına süreklenmesi için düğmeye basıldığını görüyoruz.Bu duruma ne yazık ki son olayda da görüldüğü gibi CHP yönetimi de destek verdi.CHP bu tutumuyla özellikle Trakya’da Atatürkçü taklidi yaptığını Anakara’da ise gerek PKK’nın gerek diğer terör odaklarının ve gerekse de dış mihrakların maşası olduğunu göstermiştir.Takdir edersiniz ki terör top yekün verilecek mücadeleyle sona erer.Hiç şüphesiz bu top yekün mücadele etmesi gerekler içinde ana muhalefet ve muhalefet partileri de yer almaktadır.Kendilerine çözüm önerilerini paylaşmalarını ve desteklerini istemeye gittiğimizde,’Biz bunu kaldırırız ama Anayasa’nın yasama dokunulmazlığıyla ilgili 83’üncü maddesini yeniden ele alalım veya bunu yapmak için şu şu konularda da adım atalım’ demek suretiyle esas olarak dokunulmazlıkların kaldırılmasını istemediğini bu konuda samimi olmadıklarını itiraf ve ilan etmektedirler.Burada samimi,amasız,lakinsiz,şartsız desteğini sunarak devlet adamlığının da gereğini yapan MHP yönetimini ayrı tutmak istiyorum.

Dokunulmazlıklar konusunda problem olduğu ortadadır.Bu konuda milletimizin talebi ve talebin gereği konusunda yapılacaklar bellidir.Ancak bu konuda yapılmaması gereken bir tek şey vardır oda millete ihanettir!

Bir subay iki polis şehit edildi diye Kandil’i yakın diyen, artık şehit anaları ağlamasın,çocuklar yetim kalmasın,bacılarımız eşsiz kalmasın diye PKK terör örgütünün kuruluşundan bu yana Türkiye Cumhuriyeti’nde hiçbir hükümetin cesaret edemediği en kapsamlı terörle mücadele operasyonları başlatan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan’ı teröre destek veriyor diyerek ağır ithamlarda bulunan CHP yönetiminin şimdi kendine ve tabanına ve tabi ki halkımıza nasıl cevap vereceğini merak ediyorum.CHP ve HDP bu tutumlarıyla vatan ve bayrak uğruna şehit düşmüş güvenlik güçlerimize,geride gözü yaşlı kalan evlatlara ve evlatsız kalan annelere ,eşsiz kalan kardeşlerimize ve tabi ki milletimize ihanet etmiştir.

CHP bu tutumuyla aynı zamanda vefatından  bu yana İnönü hükümeti dahil, emanetine sahip çıkamadığı ancak senelerce kendisi üzerinden nemalandığı gönlümüzde eşsiz bir yeri olan saygı ve  rahmetle andığımız Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de kemiklerini sızlatmıştır.Eminim ki kendisi şu an sağ olsa bu bu kişileri bırakın Çanakkale’ den denize dökmeyi çoktan Pensilvanya’ya sürerdi.’ diyen başkan KOÇ sözlerine şöyle devam etti.

‘Uyan Lüleburgaz! Uyan Kırklareli  Uyan ! Uyan CHP tabanı Uyan’ dememin bir sebebi vardır. Özelikle Trakya’da Atatürkçü taklidi yapılıyor Anakara’da terör örgütlerinin ve dış mihrakların maşalığını yapılıyor ve dokunulmazlıklar konusunda da samimi değiller dememim haklı gerekçeleri var.Olayların milletimizin de farkına varması gereken perde arkası var.Bakınız;

-4 Mart 2016 tarihinde Şırnak’ın Cizre İlçesi’ne PKK ile mücadele eden güvenlik güçlerimizin yargılanmasını sağlamak üzere rapor hazırlanması için, CHP merkez Yönetim Kurulu tarafından görevlendirilen;aralarında CHP genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok başkanlığında, İstanbul Milletvekilleri İlhan Cihaner,Sezgin Tanrıkulu ve Ali Şeker,Mersin Milletvekili Fikri Sağlar ve Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’ın da  yer aldığı bir heyet gönderildi. Bu heyetin hazırladığı raporda güvenlik güçlerinin tanklar ve uçaksavarlar ile ‘orantısız’ güç kullanarak mücadele ettiği öne sürüldü.Şimdi şuna dikkat edin;bu raporda askerin yargılanması teklif ediliyor,orantısız güç kullandığı iddia ediliyor ancak bu raporda bir türlü bölgeye büyük zararlar veren PKK’nın adı bile geçmiyor.

-CHP dokunulmazlıklarla ilgili 3 maddelik önerisini partimize sunuyor.Ancak birde bakıyoruz ki bu maddeler arasında teröre bulaşmış milletvekillerinin fezlekelerinden bahsedilmiyor.Takdir edersiniz ki bu da dikkat çekici bir husustur.

-Gelelim CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na! Bu milletin vekili olduğunu iddia eden kişi twitter hesabından yaptığı paylaşımda, dokunulmazlıkların kaldırılmasının milletin çıkarlarına hizmet ettiğini görmezden gelerek şu şekilde vahim bir açıklamada bulunmuştur:”Dokunulmazlıkları AKP’nin siyasal  çıkar ve gündem mühendisliğine hapsolarak tartışmayı doğru bulmadım;nokta!Kimsenin kuşkusu olmasın dokunulmazlıklar üzerinden Meclis’te ikinci bir 2 Mart 1994 darbesini ne pahasına olursa olsun yaptırmayacağız!”Hatırlanacağı üzere 2 Mart 1994’te meclisteki yemin töreninde Leyla Zana’nın Kürtçe yemin krizinin ardından DEP üyesi Orhan Doğan ve Hatip Dicle Meclis dışında gözaltına alınmış ve yine aynı gün yapılan Meclis oylamasında DEP milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmıştı.Sn. Milletvekilinin yapmış  olduğu bu açıklamada kimlere hizmet ettiklerinin ve kimlerin maşası olduklarının bir diğer vahim göstergesidir.

• Gelelim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na! Her fırsatta dokunulmazlıklar konusunda hiçbir şey yapmıyor diyerek hükümetimizi eleştiren; partisinin dokunulmazlıklar konusunda çekincesi olmadığını dokunulmazlıkların arkasına sığınmayacaklarını dile getiren Kılıçdaroğlu son dönemde yaptığı; kan dökülmeden başkanlık sisteminin gelemeyeceğine yönelik halkı devletine kaşı kışkırtma, halk arasında isyanı teşvik etme suçundan yargılanacağından korktuğundan mıdır yoksa hakkında en çok fezleke olan (37 adet) siyasi parti liderinin kendisi olduğu için bunlardan yargılanmaktan korktuğu için midir? Bilinmez. “Demokrasi için bedel ödemeye hazırım” demesine rağmen bu bedeli ödemekten kaçınmıştır! Bunu da ayrıca Milletimizin takdirine arz ediyorum.

Milletimiz tüm bunları not etmiştir!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümeti, teröristlerden şehitlerimizin kanlarının hesabını soracak güce sahiptir. Bunun için ihtiyaç duyduğumuz tek şey Aziz Milletimizin Dualarıyla birlikte desteğidir. Bu gücü elde edebilmemiz için ,ülkemizde istikrarın kalıcı hale gelmesi için Başkanlık sisteminin hayata geçmesi,Kırklareli’ de 3 milletvekilinin tamamının AK Parti’den çıkması ve yerel yönetimlerde de yine AK Parti’nin hakim olması tüm bunlar için elimizi güçlendirecektir,dedi.

Başkan Koç şöyle devam etti: “Anayasa’ya geçici madde eklenmesine ilişkin teklifin ikinci tur görüşmesi 20 Mayıs 2016 Cuma günü yapılacaktır. Eğer ikinci tur oylamada 367’nin üzerinde oy çıkarsa teklif referanduma gitmeyecek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayının ardından yürürlüğe girecek.Milletvekillerinin oyları 367’nin altında kalırsa anayasa değişikliği için referandum yolu görünecek ve milletimiz aldığı notları önüne koyacak ve gerek CHP yönetimine gerek PKK uzantısı HDP yönetimine  ve gerekse de içte ve dışta yer alan şer odaklarına hak ettikleri cevabı verecektir.Halkımıza olan güvenimiz sonsuzdur. Bizim davamız hak yolumuz aktır.  En kalbi duygularımla vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek