Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 23 Mayıs 2016, Pazartesi 10:12 tarihinde eklendi. 1111 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’den çocukları sevindiren etkinlik

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından dar gelirli aile çocuklarının yüzlerini güldürmek, onları mutlu edip güzel bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla sinema etkinliği düzenlendi.
AK Parti’den çocukları sevindiren etkinlik

8 Kasım Mahallesi Sorumlusu Koordinatör Başkan ve Bercadia AVM ortaklarından Halil Türkoğlu, son zamanlarda Türkiye’de ve dünyada özellikle çocukların üzücü olaylar yaşadıklarını, psikolojilerinin bozulduğunu ve acılar çektiklerini görüp onların yüzlerini güldürebilmek adına bir etkinlik yapmaya karar verdiklerini belirtti. Türkoğlu “Çocuklarımızın yüzlerini güldürmek, mutlu olmalarını sağlamak adına kolları sıvadık. AK Parti 8 Kasım Mahalle Başkanımız Serkan Yıldız ile koordineli olarak çalışıp dar gelirli aileleri tespit ettik. Partili partisiz ayırımız yapmadan belirlediğimiz ailelerden 30 çocuğumuza sinema etkinliği sunuyoruz. Bu etkinliğin tüm parti ve kurumlara örnek teşkil etmesini diliyorum. Unutmayın ki herkesin gülmeye ihtiyacı var ama çocuklarımızın daha çok” dedi.

Sinema salonuna girmeden önce çocuklara mısır ve meyve suyu ikramı yapıldı. Çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı. Salonda Angry Birds filmini izleyen çocuklara daha sonra hamburger ikramı yapıldı. Çocukların aileleri de etkinlikten son derece memnun kaldıklarını belirtip emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek