Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 11 Mayıs 2016, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 1877 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nalbur Deposu’nda korkutan yangın

Lüleburgaz’da bir nalbur deposunda çıkan yangın, çevredekilere korku dolu anlar yaşattı. Yangında can kaybı yaşanmazken, depoda bulunan strafor malzemeler ile pimaş boruların yanması sonucu depo kullanılamaz bir duruma geldi.
Nalbur Deposu’nda korkutan yangın

Yangın dün, saat 15:00 civarında Lüleburgaz Zafer Mahallesi, Çağdaş Sokak’ta çıkan bulunan bir nalbur deposunda çalışan işçilerin kaynak yaptığı sırada meydana geldi. Depoda yapılan kaynak nedeniyle çıktığı tahmin edilen yangında strafor malzemeler, pimaş borular yandı.

Halil M’ye ait olduğu öğrenilen nalbur deposunda maddi hasar meydana gelirken,  yangın itfaiye ekiplerinin 1 saat süren çalışmasının ardından kontrol altına alındı.

‘YANGIN SONRASI BIÇAKLI KAVGA ÇIKTI’

Yangının kontrol altına alınmasının ardından aşağıdaki çalışanlar ile binanın üst katlarında oturan kiracılar arasında yangın nedeniyle tartışma yaşandı. Kavga büyüyüp taraflar birbirlerine bıçaklar çekince polis duruma müdahale edip havaya üç el ateş etti. Bu sayede kavga sona erdi ve taraflar alınıp Emniyete götürüldüler.

 

Gökhan Kan 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek