33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 06 Mayıs 2016, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 7052 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Olcay Düğün Salonları Cadde hizmete başladı

Şentürk Kardeşler, kent merkezinde yıllardır hizmet veren Olcay Düğün Salonu Çarşı’nın ardından İstasyon Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Olcay Düğün Salonları Cadde’yi de 30 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen ilk düğün ile hizmete sundu.
Olcay Düğün Salonları Cadde hizmete başladı

16 yıllık tecrübe yeni tesislerle buluştu

 

Olcay Düğün Salonları Cadde’nin yalnızca bir düğün salonu da olmayıp Lüleburgaz halkının her türlü organizasyonlarına cevap verebilecek bir tesis olduğunu belirten Gülay Şentürk, 16 yıllık düğün tecrübesi ile çiftlerin en özel günlerini unutulmaz kılmaya çalıştıklarını söyledi. Şehir merkezine yürüyüş mesafesinde olan yeni düğün salonları ve alan içerisindeki tesisler ve Çarşıdaki Salonla düğün ve organizasyonları kusursuz davetlere dönüştürmeye devam ettiklerini söyleyen Şentürk “Modern dekore edilmiş, yüksek tavanlı ileri teknoloji ile donatılmış, havalandırma ve iklimlendirme sistemleriyle yazın serin, kışın sıcak ortamı ile mutluluğa adım atacak çiftlerimize en iyi hizmeti sunmak için, Olcay Düğün Salonları Cadde, davet, resepsiyon, bayi toplantısı, doğum günü, kına, mevlit, kurumsal etkinlikler, mezuniyet töreni, söz, nişan, nikah, kokteyl, sünnet düğünü ve parti organizasyonlarına cevap vermek için özel dizayn edilmiş salonuyla yemekli yemeksiz organizasyonlarınıza ev sahipliği yapıyoruz. Teras katımızda bulunan açık alanımızda, yağmura karşı korunaklı sistemimizle değerli misafirlerimizin açık havada düğün hayallerine gün batımı ve yıldızlarla yeni bir seçenek sunuyoruz” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek