Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 04 Mayıs 2016, Çarşamba 09:10 tarihinde eklendi. 1426 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

1.Akademi Basketbol Minikler Basketbol şenliği düzenlendi

Lüleburgaz Akademi Basketbol Spor Kulübü tarafından 1. Minikler Basketbol Şenliği düzenlendi.
1.Akademi Basketbol Minikler Basketbol şenliği düzenlendi

30 Nisan Cumartesi günü düzenlenen Akademi Basketbol Spor Kulübü 1. Basketbol Minikler Basketbol Şenliği’ne konuk olarak İstanbul’dan Basketbolun Yıldızları takımı konuk oldu.

2005, 2006 ve 20017 doğumlu kız ve erkek sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen basketbol şenlikte minik basketbolculara katılım sertifikaları takdim edildi.

Lüleburgaz Akademi Basketbol Spor Kulübü Başkanı Gökhan Teksöz yaptığı açıklamada, 1. Minikler Basketbol Şenliği’ni önümüzdeki sene 4 ya da 6 takımla yapmayı planladıklarını söyledi. Şenliğin amacının çocukların vizyonlarını ve özgüvenlerini yükseltmek, kazanmaktan ziyade onlara basketbolu öğrenmeyi, eğlenmeyi öğretmek olduğunu belirten Teksöz, şenlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Uğur PİRPOR  

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek