Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 03 Mayıs 2016, Salı 09:21 tarihinde eklendi. 1856 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Martıları bırak şehitlere bak”

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Saat 12.45’te başlayan toplantıyı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, İlçe Başkan Yardımcıları Burhan Keskinoğlu, Bülent Metin ve Mehmet Serkan Can yönetti.
“Martıları bırak şehitlere bak”

Toplantı da önce Lüleburgaz’da yapılan 1 Mayıs Mitingi görüntülerlinin slaytı gösterildi. Daha sonra dünya da 1 Mayıs’ın çıkış tarihi ile ilgili film gösterisi sunuldu. Programın son film gösterimi ise 1 Mayıs 1977 yılında gerçekleştirilen kanlı 1 Mayıs gösterisi oldu.

Film sunumlarının ardından bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı ÖzgürKaya, “1 Mayıs 1977 kanlı 1 Mayıs eylemlerinin arkasında Milliyetçi Cephe  vardı. Bunları hepsi şimdi AKP’ye geçti. Türkiye’de olan şehitlerin ve terör olaylarının arkasından da AKP var.  Dün 7 şehit vardı. AKP bu haberlerin yapılmasını istemiyor. AKP’nin ilçe ve ilçe teşkilatları da suni gündemlerle pisliklerin üzerini örtüyor. Aynı AKP Lüleburgaz İlçe Başkanı’nın yaptığı gibi. Şehitlerin üzerini martılarla örtmek istiyor. Ama şehitlerin üzerini martılar örtmez. Beceriksizliğini martılar örtmez.  Bugün AKP içerisinde bulunan bir çete AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden il ve ilçe başkanlarını belirleme yetkisini aldı. Bizler Ahmet Davutoğlu’nun kendi partisinin içindeki çeteden koruyacağız” dedi.

Özgür Kaya’nın konuşmasının ardından söz alan Sahir Uçar’da “1 Mayıs 1977 yılında yapılan 1 Mayıs’a katıldı. Orada sol gruplar asla kavga etmedi. Olaylar da saha sol gruplar tarla başından alana girmeden başlamıştı. O  1 Mayıs olayları Amerika ile birim konturgerilanın ortak işidir.” Dedi.

Toplantı saat 13.45’te sona erdi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek