Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 03 Mayıs 2016, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 858 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hamarat Eller dolu dizgin

Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi Emek Pazarı çalışma grubu kadınları Bercadia AVM'de Lüleburgazlı kadınlarla buluşmayı sürdürüyor.
Hamarat Eller dolu dizgin

Bercadia AVM’ de 30 Nisan Cumartesi günü açılışı yapılan “Hamarat Eller Buluşuyor” etkinliği kapsamında açılan sergi 5 Mayıs 2016 tarihine kadar açık kalacak. Emek pazarı kadınlarının el emeği ürünlerinin sergilendiği etkinlikte kadınlar her gün farklı bir atölye çalışması yaparak Lüleburgazlı kadın ve çocuklar ile el becerilerini paylaşıp öğretecekler.

Çalışmalar kapsamında 2 Mayıs Pazartesi günü Sevil Işık yönetiminde Deniz Kabuğu Atölyesi gerçekleştirildi. 3 Mayıs Salı günü Gülşah Çumralı yönetiminde Keçeden Hayaller Atölyesi, 4 Mayıs Çarşamba günü Özgül Beylikçi ve Oylum Tezsezen yönetiminde Ojeli Bardaklar Atölyesi, 5 Mayıs Perşembe günü Berrin Akbulut yönetiminde Parmak Çocuk Örgü Atölyesi gerçekleştirilecek.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek