HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 30 Nisan 2016, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1522 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmet Erdal seçim istiyor

CHP Özerler Mahallesi Delegesi Ahmet Erdal, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın partiyi iyi yönetmediğini iddia ederek seçim kararı alması gerektiğini söyledi.
Ahmet Erdal seçim istiyor

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, seçim kararı almazsa kendisinin  Noter Huzuru’nda delegelerden imza alacağını ve seçim yaptıracağını belirten Ahmet Erdal şöyle konuştu; “CHP İlçe Başkanının yerel gazetelerdeki yazılı açıklamalarını inceledim. Başkan İlçe seçimine sıcak bir tavır aldı. Şu anda yönetimin düşmesi için bir gelişme yok var sayılmış olsa da bunun kararını verecek olan delegedir. Delegeler olağan üstü kongreye giderse bunun önüne kimse geçemez delegenin vermiş olduğu karara da saygı duyulması gerekir. noterde yeterli imza toplanırsa bir ay içinde ilçe seçimi yapılır. 3 adayında ilçe seçiminde aldığı oylar belli. 169-124-120 tablo böyleydi. Herkesin mahallelerde çıkarmış olduğu delege listeleri de apaçık ortadadır. Delegeler olağan üstü kongre seslerini yükseltirse yapılacak bir şey yok. Bunları yanlış yerleri çekmenin de anlamı yok. Delegeden korkan sandıktan da çıkamaz. Olağan üstü kongre olursa bununla vekillerin bir ilgisi yok vekillerimizi ilgilendirmeyen bir durum vekiller karışmaz zaten. Ben olsaydım hemen seçim kararı aldırdım Sayın Eski Genel Başkanım Deniz Baykal’da sürekli olağan üstü kongrelere giderdi. Partinin delegeleri bir tapu senedir gibidir anlaşılan delegeler güven oylaması istiyor. İlçe Başkanının telaşlanması da normaldir. Bu coşmalarda partiye hareket getirir ayrı bir hava getirir. Delege ne derse odur, gücü olan kişi olağanüstü kongreye gider içki masalarında ve orta parkta da böyle durumlar olmamıştır. Delege olağan üstü kongreye giderse de kimseyi dinlemez de korkmaz da cesareti olan seçim kararı alır. Seçimden kaçılmaz seçimse seçimdir. Bunlar gündeme geldiyse geri adımda atılmamalıdır yapamazsınız boşuna gündeme getirmenizin bir anlamı yok isterse delegeler neden olmasın ki delege istediği kişiyi de seçer.”

Ertan BAYER  

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek