Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 30 Nisan 2016, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 1301 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akademi Basketbol’dan teşekkür ziyareti

Akademi Basketbol Spor Kulübü Başkanı Gökhan Teksöz, gazetemizi ziyaret ederek gazetemize takıma yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür etti.
Akademi Basketbol’dan teşekkür ziyareti

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde (EBBL) Lüleburgaz’ı başarı ile temsil eden Akademi Basketbol Spor Kulübü Başkanı Gökhan Teksöz gazetemizi ziyaret etti.

2015-2016 Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde önemli bir sezonu geride bıraktıklarını söyleyen Başkan Teksöz, önümüzdeki sene ligde 2. Tura yükselmeyi hedeflediklerini belirtti.

Basketbolu Lüleburgaz’da sevdirme adına önemli işlere imza attıklarını ifade eden Teksöz, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde (LYFA) oynadıkları iç saha maçlarında salonun tıklım tıklım dolu olduğunu, önümüzdeki sene taraftarların desteğiyle iyi maçlar çıkaracaklarını kaydetti.

Teksöz, ziyaret sonunda Uğur Pirpor’a teşekkür belgesini takdim etti.

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek