33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 30 Nisan 2016, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 954 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Koç oda ziyaretlerini sürdürdü

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, 28 Nisan Perşembe günü de esnaf odaları ziyaretlerine devam etti.
Başkan Koç oda ziyaretlerini sürdürdü

Göreve gelir gelmez sahaya inerek çalışmalara başlayan İlçe Başkanı Tanzer8 Koç, esnaf odası ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti.

Beraberindeki heyetle ilk olarak Terziler Odası Başkanlığını ziyaret eden Başkan Koç, ziyareti sırasında oda başkanı Ahmet Kurnaz’dan bilgiler aldı. Odaların varsa sorunlarını dinlemek ve çözümü için atılacak adımları belirlemek istediğini söyledi.

İkinci ziyaret ise Berberler ve Kuaförler Esnaf Orasına yapıldı. Oda Başkanı Yüksel Akın ve Yönetim Kurulu Üyelerince karşılanan Başkan Koç, odada yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Akın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Koç ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

AK Partililerin son ziyareti ise Demirciler Odası Başkanlığına oldu. Oda Başkanı Bekir Kasapoğlu tarafından karşılanan heyet burada da oda tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Kasapoğlu Tanzer Koç ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek