Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 29 Nisan 2016, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 3032 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlik Merkezi Müdürlüğüne “Aslı Özçelik” atandı

Lüleburgaz Gençlik Merkezi Müdürlüğüne, Babaeski Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vekili Aslı Özçelik atandı.
Gençlik Merkezi Müdürlüğüne “Aslı Özçelik” atandı

Kırklareli Gençlik Hizmetleri tarafından Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi, 8 Kasım Stadyumu yanında yaptırılan Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne Aslı Özçelik atandı.

Geçtiğimiz hafta görevine başlayan Lüleburgaz Gençlik Merkezi Müdürü Aslı Özçelik, Lüleburgaz’da çok iyi çalışıp güzel projelere imza atmayı planladıklarını söyledi.  4 yıldır Babaeski Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekilliği görevini yürüttüğünü belirten Özçelik, yeni yapılan Lüleburgaz Gençlik Merkezi’nde eksiklikleri yavaş yavaş gidermeye başladık. Gençlik Merkezleri’nin asıl amacı sporcuların sosyal, manevi yönlerini geliştirmek. Gençlik Merkezi’nde açılan kurslar, antrenmanlar devam ediyor.  Bu kurslara ek olarak müzik, sanat dallarında piyano, keman saz, resim, ebru sanatı, Osmanlıca gibi kurslar da açacağız, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek