Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 29 Nisan 2016, Cuma 09:20 tarihinde eklendi. 2203 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’nin 1 Mayıs sloganı; “Yaşasın tam bağımsız laik Türkiye”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, yaptığı açıklamada “CHP’nin 1 Mayıs sloganı Yaşasın tam bağımsız laik Türkiye” olacaktır.” Dedi.
CHP’nin 1 Mayıs sloganı; “Yaşasın tam bağımsız laik Türkiye”

Gazetemize konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan CHP Lüleburgaz İlçe Özgür Kaya şunları söyledi; “4 yıldır ülkeyi yönetenler basında televizyonlarda gerçek niyetlerini saklamaya devam ederken zaman zaman yaptıkları çıkışlarla gizli gündemlerini ortaya çıkarıyorlar.

Bir taraftan Türkiye kalkındı uçuyor derken diğer yandan asgari ücretten bile kesintiler yapıp insanımıza açlık sınırının altında yaşamayı layık görüyorlar. Kendi çocukları gemiciklerle gittikleri Avrupa’nın kumarhanelerinde gezerken bizim çocuklarımıza şehit olmanın nasip olmasını diliyorlar. Kanun tanımadan kural tanımadan ortak oldukları fabrikalara imar izini verip çet raporu gerekli değildir deyip  arıtmalara ihtiyaç yok derken utanmadan sıkılmadan aslında biz çevreciyiz diyorlar. Tüm ülkeyi ve ülkenin kaynaklarını yağmalanacak Pazar olarak görürken diğer yandan milliyetçilik vatanseverlik dersi vermeye kalkıyorlar Terör örgütleriyle gizli gizli buluşup ülkeyi parçalamanın pazarlığını yaparken şehitler için yapılan yürüyüşlere katılmayıp  ama şehitlerimizin  tabutunun üstüne  ellerini koyup  siyasi şov yapmayı ihmal etmiyorlar. Dün okyanus ötesine gel bu hasret bitsin diye seslenirken bugün bunlarda terör örgütüymüş KANDIRILDIK diyorlar. Kıbrısı Rumlara peşkeş çekip ermeni patriğiyle ortak açıklama yaparken bugün LAİKLİK anayasadan kaldırılmalıdır diyorlar. İnsanlık tarihinin gördüğü en büyük riyakârlık ikiyüzlülük iftira ve yalan ordusunun yağmacı neferleri utanmadan sıkılmadan Cumhuriyet Halk Partisine ve bu partinin kurucusu MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’e dil uzatırken yeni anayasa tartışmalarında gizli gündemlerini de gözler önüne serip anayasanın değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddelerini sulandırmaya gayret ediyorlar Cumhuriyet Halk Partisi var olduğu sürece hiç kimse bu ülkeyi bölemez, cumhuriyeti yıkamaz ve laikliği anayasadan çıkartamaz. Binlerce yıllık kardeşliğimizi toplumsal barışımızı eşit ve özgür yurttaşlığımızı garanti altına alan laiklik ilkesi asla tartışmaya açmayacağımız ülke bütünlüğümüzün garantisidir. İşte tam bu şartlar altında emekçi hakkını alsın diye,  kardeşliğimiz eşitliğimiz ve özgürlüğümüz sonsuza dek sürsün diye 1 Mayıs 2016 işçi bayramında YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ LAİK TÜRKİYE sloganıyla alanlarda olacağız. Kadınımızla erkeğimizle İşçimizle emekçimizle çiftçimizle köyümüzle bayram yerine çevireceğimiz Lüleburgaz kongre meydanına tüm halkımızı davet ediyoruz.”Dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı önceki günde parti binasının camına “Türkiye laiktir laik kalacak “ pankartı astı.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek