HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 28 Nisan 2016, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 1315 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Koç “23 Nisan’ı inadına coşku ile kutladık”

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, 23 Nisan Bayram kutlamalarının yapılmayacağı yaygarasını koparanlara inat 23 Nisan’ı coşku ile kutladıklarını belirtti.
Başkan Koç “23 Nisan’ı inadına coşku ile kutladık”

Başkan Koç yaptığı açıklamada “Yaklaşık 15-20 gündür sosyal medyada 23 Nisan Bayram kutlamalarının yapılmayacağına dair bilinçli ve provakatif söylemler tutturanlar hüsrana uğradı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladık. Sosyal medyanın provakatif ve kötüye kullanımının en belirgin örneği olan bu bayram kutlanmayacak yaygarasını koparanlara en güzel cevabı çocuklarımız verdi. Bu yaygarayı çıkaranlar bu coşkulu kutlamalar karşısında muhtemelen çok üzülmüşlerdir. Zaten bu üzüntülerini bayram protokolünde de gördük. Protokole neredeyse en son gelen ve 1 saat bile beklemeden töreni terk eden; partisinin ilkelerinde milliyetçilik, cumhuriyetçilik ve halkçılık olan parti başkanı dün medyaya demeç verip ‘’Bayramlar yasaklanamaz. İktidar kendi siyasi sebeplerinden, siyasi kaygılarından 23 Nisan’ı kutlattırmıyor’’şeklinde hezeyanlar savurmuş. Be hey parti başkanı sen coşkuyla yapılan kutlamaları yarıda bırakıp git ondan sonrada böyle beylik laflar et. Konuşurken mangalda kül bırakmayanlar icraata geldi mi tısss. Bu ülkenin gerçek çimentosu Milliyetçi, Muhafazakâr, Mukaddesatçı, Demokrat, Vatanını, Milletini, Bayrağını ve Atasını seven AK Partililerdir. Sözde milliyetçi, sözde halkçı, sözde cumhuriyetçi ve sözde demokratlara burada prim yok. Sevgili hemşerilerim, içiniz rahat olsun AK Parti iktidarda olduğu sürece İnşallah bütün günleriniz bu coşkulu 23 Nisan bayramımız gibi olacaktır.

Bayramla ilgili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi iletmek istediğim kişiler var. Bunların başında bayram kutlamalarına katılan çocuklarımız geliyor. Günlerce ve aylarca çalışarak hazırladıkları gösterilerini çok güzel sunumlarla sergileyen çocuklarımıza çok teşekkür edip candan kutluyorum. Bu çalışmalarda ve gösterilerde görev alan tüm öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Özelliklede bayram günü yapmış olduğu protokol konuşması ve bayramın tertip düzeni ve organizasyonu için göstermiş olduğu çaba ve çalışmalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nedim Çetin’e ayrıca tebrik ve teşekkürlerimi iletirim.

Sevgili hemşerilerim, ülkemizde AK Parti iktidarında tüm kurum ve kuruluşlar demokratik ve bürokratik işleyişine devam etmektedir. Ülkemizi bölmek parçalamak, ülkemizin sistemine ve kurumlarına zarar vermek isteyen dahili ve harici ajanlar ve işbirlikçiler daima olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Biz Milli ve Dini bayramlarımızda birlik ve beraberlik içinde olarak, bu 23 Nisan’da olduğu gibi, bunlara gerekli cevabı vereceğiz” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek