Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 28 Nisan 2016, Perşembe 09:24 tarihinde eklendi. 1175 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni Ticaret Borsası’nın temelleri atıldı

Lüleburgaz Ticaret Borsası tarafından yapılacak olan bin 700 metre karelik yeni hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi.
Yeni Ticaret Borsası’nın temelleri atıldı

Lüleburgaz Durak Mahallesi’nde bulunan Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasının temelleri gerçekleştirilen törenle atıldı.

Geçtiğimiz gün, saat 16:00’da Ticaret Borsası’nın yanında yapılması planlanan hizmet binasının temel atma törenine Başkan Kenan Var, meclis ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var yaptığı açıklamada, Yeni Hizmet Binası’nın temellerini attıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yeni Hizmet Binası’nın bin 700 metrekare olduğunu ve 250 kişilik satış salonu olacağını belirten Var, “Söz verdiğimiz gibi yeni yapılan 15.000 tonluk çelik silolarımız çalışma noktasına geldi. Yeni sezon alım dönemine hazır olacaktır. Bunun yanında içinde 250 kişilik satış salonumuzun da olacağı çift katlı 1700 metrekarelik Borsamızın hizmet binasının temelini atmış bulunmaktayız. Borsamızın satış salonunu en azından bu sezon buğday alımına yetiştirmeyi düşünüyoruz. Bunun yanı sıra köylümüzün ürününü kapasitesi 35.000 tona ulaşan depolarımıza teslimi sırasında daha hızlı alım yapabilmemiz için alım kapasitemizi saatte 300 tona çıkarmayı düşünüyoruz. 18 Haziran 2007 yılında Borsa Depoculuk ve Tarım Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. unvanıyla kurduğumuz ve daha sonra Lisanslı Depoculuk faaliyeti için ana sözleşmesinde unvanında değişiklik yaparak Lüleburgaz Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi olan şirketimizin genel kurulunu 26 Nisan tarihinde yaptık. 2007 yılından beri arkamızda olan Lüleburgaz Ticaret Borsasına, şirketimiz hissedarlarına, Lüleburgaz Halkına saygı ve sevgilerimizi sunarız, dedi.

Başkan Kenan Var’ın konuşmasının ardından kurban kesilerek binanın ilk temeli atıldı.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek