Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 27 Nisan 2016, Çarşamba 09:36 tarihinde eklendi. 934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da bin 684 öğrenci TEOG’ta ter dökecek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 2. Dönem sınavı 27-28 Nisan tarihlerinde 8. sınıf öğrencilerinin katılımı ile yapılacak.
Lüleburgaz’da bin 684 öğrenci TEOG’ta ter dökecek

TEOG sınavına giremeyen ve geçerli mazeretini belgelendirenler öğrenciler, 14-15 Mayıs'ta mazeret sınavlarına girebilecek. Öğrenciler, 27 Nisan Çarşamba (bugün) günü yapılacak birinci oturumda Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 28 Nisan Perşembe günkü ikinci oturumda ise Fen ve Teknoloji, TC İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil derslerinden sınava girecekler. Sınavlar öğrencilerin öğrenim gördükleri okullarda yapılacak. İki gün boyunca ortaokullarda ders olmayacak. TEOG sınavlarına girmeyen 5., 6. ve 7. sınıf öğrencileri de sınav günlerinde okula gelmeyecek. Ancak sınavların ertesi günü yani 29 Nisan Cuma günü hafta sonu tatili ile birleştirilmeyecek. O gün okul var.

Sınavlara Lüleburgaz’da 1684 öğrencinin katılacağını belirten Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, tüm öğrencilere başarılar diledi. Çetin “Bin 684 öğrencimizin gireceği sınavlar bugün ve yarın Merkezde 15, köy ve beldelerde ise 12 olmak üzere toplam 27 okulda (3 özel okul) yapılacak. Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar diliyorum” dedi.

Sınav sonuçlarının ise Haziran Ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek