Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 27 Nisan 2016, Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi. 761 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Babaeskili Buran’ın ailesinde özgürlük sevinci

Nijerya'nın Port Harcourt limanının güneyinde 6 Türk mürettebatı kaçırılan "Puli" adlı geminin ikinci kaptanı Haluk Buran'ın ailesi, oğullarının özgürlüklerine kavuşmasının mutluluğunu yaşıyor.
Babaeskili Buran’ın ailesinde özgürlük sevinci

Babaeski'de yaşayan Buran'ın babası Ali Mehmet Buran, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu söyledi. 

Oğlunun kaçırılması ile çok zor günler yaşadıklarını belirten Buran, hiçbir anne babanın bu tür bir acı yaşamamasını temenni etti.

Oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını aktaran Buran, ''Oğlumun sesini duyduğumda çok mutlu oldum. Mutluluğumu kelimelerle anlatamıyorum. Allah devletimizden, milletimizden razı olsun. Oğlumla ilk kez bu sabah telefonla görüştüm, 'ben iyiyim babacım, her şey güzel' dedi. Bu mutluluğu yaşamak çok güzel. Bu mutluluğu hiçbir şeye değişemem.  20 gündür oğlumla görüşmemiştim'' şeklinde konuştu. 

Buran, şirket yetkililerinin de kendileriyle çok yakından ilgilendiğini sözlerine ekledi. 

Buran'ın annesi Rabia Karagöz ise  yaptığı açıklamada, oğlunun İstanbul'daki evine gitmek üzere yola çıktığını bildirdi.

Devlet yetkilerine teşekkür eden Karagöz, çok mutlu olduğunu vurguladı.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek