HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 27 Nisan 2016, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 1139 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Lüleburgaz Kadın Kolları’ndan SUR’a yardım

CHP Lüleburgaz Kadın Kolları SUR’a yardım gönderdi. Konuyla ilgili olarak CHP Lüleburgaz Kadın Kolları’ndan yapılan açıklamada;
CHP Lüleburgaz Kadın Kolları’ndan SUR’a yardım

“Son zamanlarda toplumumuzun ve ülkemizin yaşadığı olumsuzluklar tüm toplumsal hayatımıza yansıtmakta bunun sonucu olarak da mutsuz ve umutsuz toplum olmak yolunda hızla ilerlemekteyiz. Türkiye gibi güçlü bir toplumun bu hale gelmesinde sorumlu olan herkesi lanetliyoruz. LÜLEBURGAZ CHP KADIN KOLLARI olarak bu durumda dahi bir umut ışığı yakmak ve toplumsal dayanışmanın gücünü hissetmek ve hissettirmek için erişebildiğimiz ve yapabildiğimiz bu ufacık yardımları ihtiyacı olanlara ulaştırmak üzere bir araya geldik. Bunun sonucunda oluşturduğumuz bu yardım paketlerini toplumsal dayanışma ve toplumsal acı paylaşımı adına en çok ihtiyaç olduğuna inandığımız yerlerden biri Sur’a  gönderiyoruz bu gönderdiklerimiz büyük yaraları kapamasa da küçük yaraları kapayan bir girişim olsa da orada acı göstergesidir. Yapılan paylaşımlar oldukça acılar birazda olsa azalacaktır. İşe yaramamız dileğiyle.”

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek