Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 26 Nisan 2016, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 2075 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gündem imzalar

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
CHP’de gündem imzalar

Saat 12.30’da başlayan toplantıyı  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Başkan Yardımcısı Vasfiye Kantürer, Burcu Sabancılar ve CHP Lüleburgaz  Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nefise Nur Sakallı yönetti.

Toplantıda ilk olarak söz alan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; “Gündemimiz 23 Nisan, 1  Mayıs ve İlçe Yönetimine karşı başlatılan imza kampanyası” dedi.

23 Nisan için CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak Çelenk koymak için Lüleburgaz Kaymakamlığı’na yazılı olarak başvuruda bulunduklarını Kaymakamlıktan da kendilerine yazılı olarak RED cevabı geldiğini belirten Özgür Kaya; “23 Nisan 1920’de bu ülkenin temellerinin atıldığı gündür. Bugünde çelenk yasağı koymak bu ülkeye tahammülün olmadığını söylemektir.  Bu yasakları tanımıyoruz.” Dedi.

1 Mayıs’la ilgili olarak da CHP Genel Merkezi’nin “Olursa TAKSİM” olmazsa her örgüt kendi bölgesinde” şeklinde kararı olduğunu vurgulayan Özgür Kaya, “Genel Başkanımız Salı günü (bugün) yapılacak grup toplantısında son kararını açıklayacak. İstanbul’a gitmezsek biz de 1 Mayıs’a Lüleburgaz’da güçlü bir şekilde katılacağız” dedi.

Özgür Kaya, Kırklareli Merkez, Vize ve Pınarhisar’a gittiğinde orada bulunan yöneticilerin kendisine “Seni devirmek için imza toplanıyormuş.  Buraları arayıp imza istiyorlar.” Denildiğini belirten Özgür Kaya; “CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nden AKP rahatsız olabilir, MHP rahatsız olabilir, AKP’nin bürokratları olabilir.  Ama imza toplamak isteyen CHP’liler neden rahatsız anlayamadım.  Siyasi kaygısı olanlar Ankara’dan umudu kesenler şimdi orta parkta oturup partiyi karıştırmak istiyor.  Biz diyoruz ki Halep Ordaysa Arşın burada, İşte Meydan İşte Özgür Kaya” Dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın konuşmasının ardından sırası ile CHP Babaeski eski İl Genel Meclis Üyesi Alaaddin Ergin,  Emekli Öğretmen Mustafa Gerenli,  Parti Üyesi Kubilay Soyugütmüş ve Hakan Dedeoğlu söz aldı.

Alaaddin  Ergin okullarda Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri adı altından 23 Nisan’ın unutturulduğunu söyledi. Emekli Öğretmen Mustafa Gerenli, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’ya yıkıcı değil yapıcı olması gerektiğini söyledi. Parti Üyesi Kubilay Soyugütmüş; “Ramazan Ayı’nda Kur’an’ı Kerim’in Türkçesini bastırıp evlere dağıtalım.  AKP’nin dini kullanmasına engel olalım” dedi. Hakan Dedeoğlu’da  Kırklareli’nde yaşayan herkesin Alpullu Şeker Fabrikası ve Ergene Köşkü’nü ziyaret etmesini sağlanması gerektiğini, ülke genelinde ki tüm parti üyelerinin de İlk Meclisi mutlaka görmesi gerektiğini söyledi.

Toplantı öncesi gösterilen 23  Nisan Slayt gösterisi de parti üyelerinden tam not aldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Toplantısı saat 13.30’da sona erdi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek