Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 13 Nisan 2016, Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi. 1653 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ercan Yavuz adaylığını açıkladı

Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi’nde 7 Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 24 Nisan 2016 Pazar günü Lüleburgaz Ezgi Resort Otel’de yapılacağı açıklandı.
Ercan Yavuz adaylığını açıkladı

Genel Kurul’da 125 seçilmiş işyeri delegesinin Petrol İş Sendikası Trakya Şube yönetimini  Genel Kurul’da gerçekleştirilecek olan seçimle belirleyeceği bildirildi.

Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi mevcut Şube Başkanı Ercan Yavuz, hafta sonunda Lüleburgaz Ezgi Resort Otel’de  işyeri delegeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi

Toplantıya  Genel Kurul’da oy kullanacak olan seçilmiş  8  işyerinden  90 delege  ve Genel Merkez Yöneticileri  katıldı.

Toplantıdan önce bir konuşma yapan  Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ercan Yavuz; “Petrol İş Sendikası’nın örgütlüğü bulunduğu Zentiva’da çalışıyorum. 15 yıldan beri de sendikal mücadelenin içindeyim.  Sendika üyelerine, işçi sınıfına daha katkıda bulunmak ve yetkili olarak görev yapmak için Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkan Adayı oldum.  Genel  İdaresi Sekreter Başkan Yardımcısı adayım TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü’nden Ümit Ormancı,  Mali Sekter Başkan Yardımcısı Adayım  ELBA BANT’tan Mehmet  Kaya. ” Dedi.

Toplantıya katılan 90 işyeri delegesi de yaptıkları konuşmada; “Görev yaptığı süre içerisinde sürdürdüğün sendikal mücadelede herkesin sevgisini kazandın. Bizler seni  yeniden Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı olarak görmek istiyoruz” dediler.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek